Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simpatiją Egipte turinti Marija Aušrinė Pavilionienė atskleidė, ką tokio turi egiptiečiai, ko neturi lietuviai

Penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė atskleidė, ką turi egiptiečiai, ko neturi lietuviai.
Marija Aušrinė Pavilionienė
Marija Aušrinė Pavilionienė / „Lietuvos ryto televizija“

Kelerius metus gedėjusi vyro, našlė suprato, kad „dveji metai kančių po vyro mirties – tai pakankamas laikas“. „Supratau, kad turiu teisę gyventi, išsivaduoti iš skausmo“, – laidoje tvirtino moteris.

Tuomet ji nuėjusi į pirmą pasitaikiusią kelionių agentūrą ir paprašiusi parduoti kelionę „bet kur“. Kelialapis į Egiptą tapo lemtingas – saulėtoje šalyje parlamentarė įsigijo dviejų kambarių butą, kuriame dabar ilsisi kelis kartus per metus. „Egipte atsigaunu per tris dienas: saulė, vanduo, ir, žinoma, atsipalaidavimas.“

Tokio kaip a.a. R.Pavilionis nebebus

Moteris netiki gyvenime dar sutiksianti tokį, kuris taps artimas, kaip a.a. Rolandas Pavilionis. Laidoje ji prisiminė vyro ligą.

Išvaizda kitokia. Nenoriu įžeisti Lietuvos vyrų. Man juose stinga spalvos. Ką suteikia ta rytietiška, arabiška aplinka. Man patinka kitos kultūros, – apie Lietuvos ir Egipto vyrų skirtumus kalbėjo Seimo narė.

„Jis sirgo 11 metų. Buvo be galo sunku, bet negalėjau būti silpna, kad neskaudinčiau jo. Verkdavau nebent tada, kai jis nematydavo. Išmokau būti stipri, matydama, kaip jis silpsta. Jis visada man sakydavo, kad jis laimingas su manimi, visos jo knygos man pašvęstos. Aš žinojau, kad jis mane myli, kad jis mane vertina“, – prisiminimais apie a.a. R.Pavilionį dalijosi moteris.

Ji taip pat prisiminė, kad tuomet, kai vyras buvo Europos Parlamente, palikdavo jai po gražų raštelį. „Pvz., „Grįšiu pas tave“. „Skubėsiu pas tave“. Gražiausia, kad žinojau, jog tas žmogus mane supras, šito pasigendu šitam pasaulyje“, – kalbėjo moteris.

Turi gerokai jaunesnę simpatiją Egipte

Vis dėlto šiandien ji neslepia Egipte suradusi simpatiją. „Turiu tokį draugą, kuris man padeda, bet tai nereiškia, kad tai tas vienintelis. Yra žmogus, kuris patikimas, kuris gali bet kada padėti ir kuris man patinka. Jis gerokai jaunesnis, bet man patinka jauni vyrai.“

Paklausta, ką egiptiečiai turi tokio, ko neturi lietuviai, M.A.Pavilionienė teigė, kad jie tiesiog kitokie.

„Išvaizda kitokia. Nenoriu įžeisti Lietuvos vyrų. Man juose stinga spalvos. Ką suteikia ta rytietiška, arabiška aplinka. Man patinka kitos kultūros“, – kalbėjo Seimo narė.

Ji teigė, kad jos „lentynėlėse – dvasios draugai ir kitų funkcijų draugai“. Paklausta, kam gi tie kitokie draugai, moteris prabyla apie seksą.

„Teoriškai seksas būtinas iki 80-ies. Tą stiprų aistringumą ir seksualumą aš, matyt, paveldėjau iš tėvo. Bet aš tuo žaviuosi“, – sakė ji.

Ji juokėsi iš tų, kurie tikina, kad seksas reikalingas tik jauniems žmonėms. Tačiau seksualinių mažumų teises daugelį metų ginanti parlamentarė visgi įspėjo juo nepiktnaudžiauti. Kas gresia „perdozavus“?

„Visada sakiau – kuo didesnis aistringumas, tuo stipresnis turi būti žmogaus charakteris, kad netaptum gyvuliu. Nes seksas, kaip ir narkotikai, žmogų gali savotiškai sunaikinti, padaryti priklausomu. Viskas turi būti valdoma protu“, – apie trapią ribą, skiriančią žmogų nuo priklausomybės, kalbėjo Seimo narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius