Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sinickis: kiekvienai Lietuvos dainininkei – po vibratorių

Skandalinguoju pakrikštytas buvusios grupės „Gravel“ lyderis nepamiršta visuomenei priminti savęs. Šį kartą tema – gana intymi. Pasirodo, Tomas turi slaptą aistrą meilės žaisliukams.
Tomas Sinickis
Tomas Sinickis

Tad šių erotinių dalykėlių jo namuose – nors vežimu vežk. Tomas – tikras altruistas: rūpinasi ne tik savimi, bet apskritai visais lietuvaičiais, kuriems į erotinių prekių parduotuvę nejauku eiti. Visą reikalingą amuniciją jie gali įsigyti internetu būtent iš Tomo Sinickio įkurtos virtualios parduotuvės!

„Aš manau, kad visoms Lietuvos dainininkėms reikėtų padovanoti po vibratorių“, – ramiu tonu sako Tomas. „Manai, kad joms reikia?“ – klausia BTV laidos „Stilinga!“ žurnalistė.

„Taip, gražus aksesuaras, galima kas dieną nešiotis – toks glamūrinis daikčiukas. Apskritai man įdomu, ką apie juos mano Kęstutis Rimdžius. Juk šiemet violetinė spalva madinga“, – šypsosi Tomas, rankoje laikydamas violetinės spalvos vibratorių.

BTV laidos „Stilinga!“ vedėjas K.Rimdžius, kaip ir visada, žodžio kišenėje neieškojo: „Džiaugiuosi, kad Lietuvoje yra vyrų, sekančių naujausias mados tendencijas net šioje srityje. Tomas pataikė į dešimtuką: daugelis garsiausių mados namų leidžia serijinius erotinius žaisliukus, pavyzdžiui, iš platinos, inkrustuotos deimantais. Erotinių žaisliukų nepriskirčiau prie būtiniausių stilingų moterų daiktų sąrašo, bet kiekvienai laisvė rinktis. O jei rinktis, tai stilingą daiktą“, – įsitikinęs Kęstas.

Intriguojamas reportažas apie naują T.Sinickio veiklą, taip pat atsakymas į klausimą, kiek kainuoja tobulas kūnas, ir daugelis kitų su mada bei grožiu susijusių naujienų šį trečiadienį 19.10 val. laidoje „Stilinga!“ per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius