Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Širdelių“ dainininkė Ieva Jotkėlaitė Klaipėdoje ieškojo karvės

Populiarios merginų grupės „Širdelės“ dainininkė Ieva Jotkėlaitė sugeba sau apsunkinti gyvenimą. „Mis Lietuvos“ karūną svajojanti užsidėti 21 metų simpatinga juodaplaukė visą penktadienį, užuot ruošusis konkursui, paaukojo karvės paieškoms.
Karvė
Karvė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Tokių žygių Ievą privertė imtis naujas statusas – ji nuo pirmadienio dalyvauja dar viename realybės šou. Mergina „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kodas N97” kasdien filmuos savo vaizdo dienoraštį.

„Man tai yra tikras iššūkis. Niekada nemėgau filmuoti, niekada net nebandžiau to daryti. Tačiau dabar ši veikla suintrigavo, stengsiuosi užduotis įvykdyti nuoširdžiai ir originaliai“, – sako Ieva.

Mergina neslepia, kad kol kas daugiau filmavimo darbų atitenka jos širdies draugui, tačiau idėjas generuoja pati. Tad ir karvės paieškos – tikrai ne dėl maisto trūkumo, o dėl meno. Taip tamsiaplaukė gražuolė planuoja astkleisti pirmosios savo užduoties realybės šou idėją.

Be naujos veiklos, Ieva Jotkėlaitė šiuo metu dainuoja grupėje „Širdelės“ ir varžosi dėl gražiausios lietuvaitės karūnos projekte „Iššūkis – mis Lietuva“.

Įdomiausias savo gyvenimo akimirkas veiklos nestokojanti dainininkė žada fiksuoti negailėdama nei laiko, nei fantazijos. Mergina ne tik dainuoja, bet ir brolių Bendžių įsteigtoje Talentų mokyklėlėje moko vaikus vokalo paslapčių. Jos kasdienybė – tai muzika, scena, jos užkulisiai ir, žinoma, gražuolių konkurso intrigos.

Ar išvysime vaizdo dienoraščiuose jai brangius artimus žmones? Ieva šiuo klausimu griežta. Saugoti Palangoje gyvenančių tėvų privatumą sutarta dar prieš žengiant su „Širdelėmis“ į didžiąją sceną. Tačiau gražuolės mylimojo veidas vaizdo dienoraščiuose turėtų sušmėžuoti.

I.Jotkėlaitės debiutą laidoje „Kodas N97“ stebėkite jau šį pirmadienį 22.10 val. per „Lietuvos ryto” televiziją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius