Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaisgirių sūnui Atui pusbrolio vestuvėse patikėta ypatinga pareiga: 5-metis nešė žiedus

Prodiuserių kompanijos „Videometra“ įkūrėjo Rolando Skaisgirio ir kompanijos „TV Topas“ savininkės Vaidos Skaisgirės sūnui Atui šeštadienį teko ypatinga užduotis. Rolando sūnėno Povilo Skaisgirio vestuvėse 5-mečiui buvo patikėta nešti jaunavedžių žiedus.
Vaidos ir Rolando Skaisgirių sūnus Atas dėdės vestuvėse nešė jaunavedžių žiedus
Vaidos ir Rolando Skaisgirių sūnus Atas dėdės vestuvėse nešė jaunavedžių žiedus / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Atas buvo vienintelis vaikas šeštadienį Vilniaus Šv. Jonų bažnyčioje vykusiose Gretos Tarozaitės ir Povilo Skaisgirio vestuvėse. Povilas – Rolando Skaisgirio brolio Kęstučio sūnus.

Jaunavedžiai sako visuomet su sūnėnu gerai sutarę, tarpusavyje daug bendrauja, todėl nusprendė – šią svarbią dieną jam teks eiti šias pareigas.

„Pagalvojome, kodėl ne? Atą labai mylime, daug ir gražiai su juo bendraujame. Pasakėme Vaidai, o ji patikino, kad Atui bus didelė garbė, todėl kitokio varianto daugiau ir nesvarstėme“, – linksmai kalbėjo nuotaka.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kultinių serialų prodiuseris P.Skaisgirys vedė vizažistę G.Tarozaitę: pasirinko ypatingą bažnyčią

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Greta Tarozaitė ir Povilas Skaisgiris
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Greta Tarozaitė ir Povilas Skaisgiris
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaidos ir Rolando Skaisgirių sūnus Atas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaidos ir Rolando Skaisgirių sūnus Atas

Šios vestuvės Vaidos ir Rolando Skaisgirių pirmagimiui Atui išskirtinės ir dėl kitos priežasties – tai yra pirmosios tuoktuvės jo gyvenime. Vis dėlto nei dėl šio fakto, nei dėl pareigų penkiametis neišgyvena.

„Jis labai drąsus vaikas ir vertina viską paprastai, todėl vestuvių laukė nė kiek nesibaimindamas. Priešingai, jam tai didelė garbė ir džiaugsmas“, – 15min sakė Ato mama Vaida.

Prodiuserių kompanijos „TV Topas“ savininkė, laidų vedėja juokėsi, kad iki lemtingos akimirkos pati jautė kur kas didesnį jaudulį. Gi tikėtina, jog vestuvių dieną gali išsipildyti komedijose dažnas scenarijus, kai žiedai ima ir kažkur pradingsta.

Vis dėlto viskas pavyko be nesklandumų – Atas savo pareigas įvykdė kuo puikiausiai. Mama, žinoma, pagelbėjo sūnui ir įvaizdžio klausimu. Dėdės Povilo vestuvių dieną Atas buvo papuoštas kostiumu.

Tiesa, jį žiedų nešėjas turėjo vilkėti rugsėjo 1-ąją, grįžimo į darželį proga, tačiau planai paskutinę akimirką pasikeitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Olimpiečių Vaidos Žūsinaitės ir Ričardo Nekriošiaus vestuvės: porą tuokė vienuolis – bėgimo entuziastas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius