Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaistė: turi gražų kūną – privalai jį rodyti! (nuotraukos)

Grupės „Olialia pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė įsitikinusi, kad modeliai, turintys gražų kūną, privalo jį rodyti. Savo atvirumą blondinė netgi laiko tam tikra misija.
Skaistė Steikūnaitė
Skaistė Steikūnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laidos „Be grimo“ filmavime buvo diskutuojama apie erotines fotosesijas – ši tema „Olialia“ pupytei yra kasdieninio darbo dalis.

„Esu ne tik dainininkė, bet ir modelis. Modelio pasaulyje atviros fotosesijos yra tiesiog neišvengiamos. Jei turi gražų kūną – privalai jį rodyti, fotografuodamasi apsinuoginusi. Juk iš to užsidirbi duoną! – rimtu veidu aiškino Skaistė, nematydama tame nieko blogo. – Tokių fotosesijų tikslas – parodyti, ką turi. Jeigu trys gražios blondinės apsinuogina – kas čia blogo? Galbūt yra mergaičių, kurios nepasitiki savimi, ir tokiu būdu suteiksime pasitikėjimo joms žengti kažkokį žingsnį, kurio jos nedrįsta.“

Jauna moteris, turinti dukrelę, tikino, kad visuomenė daro klaidą, manydama, jog seksualiosios merginos ir scenoje, ir gyvenime yra tokios pat.

„Mes ant scenos esame vienokios, o gyvenime – visiškai kitokios asmenybės. Daugelis žmonių mano, kad jeigu ant scenos taip elgiamės, tai ir realiame gyvenime esame tokios pat. Bet mes skiriamės kaip diena ir naktis!“, – sakė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius