Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytojo informacija: Airijoje žuvo interneto platybėse žinomos ukmergiškės atlikėjos vaikinas

Balandžio 17 d. vienos iš internete savo kūrybą platinančių ir kelią į aukštumas besiskinančių atlikėjų gyvenime įvyko skaudi netektis.
Atlikėja ViQte
Atlikėja ViQte / Skaitytojo Viktoro nuotr.

Apie 20 val. Viktorija Karaniauskaitė (žinoma ViQte pseudonimu) sužinojo, jog tą dieną į Airiją išleidusi vaikiną, jau po kelių dienų atsisveikins su juo paskutinį kartą.

Apie tai informaciją sužinojo vienas iš buvusios ,,Tipo grupės" nario Ugniaus Kiguolio vadovaujamo puslapio (www.supermuzika.lt) lankytojų. Vaikinas teigė, jog penktadienį vakare apie nelaimę sužinojo perskaitęs užuojautas atlikėjos dainų skiltyje.

„Vos tik perskaitęs tokius komentarus, per programą ,,Skype“ susiradau jau senokai pažįstamą merginą ir apie nelaimę paprašiau papasakoti ją pačią... “ – teigė  U. Kiguolis.

Iš Viktorijos sužinojo, jog vaikiną, pagrindine gatve keliaujantį per perėją, mirtinai partrenkė važiuojantis automobilis. Nuo stipraus smūgio M.G. iškritęs iš invalido vežimėlio galvą susitrenkė į asfaltą, dėl šios priežasties vaikinas netrukus ligoninėje mirė.

Į šią šalį neįgalus ViQte's mylimasis keliavo ne dirbti ir ne poilsiauti, o ruošėsi operacijai, nes vaikinas neįgalus tapo vos prieš mėnesį, kai Estijoje vėlų vakarą važiavę trys jaunuoliai sankryžoje susitrenkė su krovininiu automobiliu. Abu kartu buvę Latvijos piliečiai žuvo vietoje. Laimei, M.G. tuomet liko gyvas, tačiau jam netrukus teko susitaikyti su žinia, jog gyvenime nebegalės vaikščioti. Maža to, vos po kelių dienų 17-mečiui buvo amputuotos abi kojos iki kelių.

Mūsų žodžius tik patvirtina laikinai uždarytame dainininkės puslapyje (www.vikos.net) pareikšta užuojauta.

Redakcija dėkoja skaitytojui Viktorui už informaciją ir nuotraukas.

Mes visada laukiame jūsų nuotraukų ar vaizdo medžiagos adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums, ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius