Skaiva Jasevičiūtė. Ar mylite savo buvusius vyrus ir žmonas?

Kasdien kalbėdama radijo laidose ir neretai pasakodama kokią nors savo istoriją, paminiu ir savo vyrą. Buvusį vyrą. Su juo kartu gyvenau beveik dešimtį metų, todėl man natūralu, kad jis figūruoja kai kuriuose mano pasakojimuose. Tačiau praėjusią savaitę gavau labai juokingą pasipiktinusios klausytojos laišką: „Kiek čia gali minėti tą savo buvusį vyrą? Išsiskyrei ir pamiršk jį, nereikia jų prisiminti ir dar kitiems pasakoti. Vis kartoji – mano vyras tą, mano vyras aną. Nebe tavo vyras jis, nebekalbėk apie jį.“
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Iš pradžių pagalvojau, kad gal kokia pavydi mano buvusiojo simpatija čia man rašo ir piktinasi, kad vis dar savinuosi tai, kas dabar priklauso jai. Bet po to supratau, kad greičiausiai man rašo moteris, tiesiog nesuprantanti, jog įmanoma išsiskirti gražiai ir be nuoskaudų. Kad įmanoma po skyrybų buvusį minėti geru žodžiu ir nesigailėti kartu praleisto laiko.

Dažnai net socialiniuose tinkluose pastebiu, kaip pakankamai gerai žinomi žmonės viešai „varo“ ant savo buvusių partnerių. Ir tada suprantu, kad man pasisekė. Labai net pasisekė, nes aš gavau vyrą, su kuriuo ir buvo visai smagu kartu gyventi, ir labai paprasta draugiškai išsiskirti. Mes iki šiol gražiai bendraujame, padedame vienas kitam ir neretai pasikalbame. Nes kai mūsų gyvenimuose nebeliko abu erzinančios buities bėdų – ir pyktis nebėra dėl ko. Laiku supratome, kad gyvendami atskirai abu būsime laimingesni.

Tačiau tokių skyrybų kaip mano – mažuma. Na, dar Natalija Bunkė puikiai moka sutarti su visais savo eks ir jų naujomis žmonomis, tuo šiurpindama kai kurias močiutes su gėlėmis ant profilio nuotraukų. Dauguma skyrybų nebūna nei gražios, nei džiaugsmingos. Tuo mes su kolega Gintu įsitikinome savo radijo laidoje paklausę klausytojų, kaip skyrėsi jie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius