-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: Ar tavo lovoje – gera aktorė?

Šią savaitę akis užkliuvo už 2019 metais Anglijoje daryto tyrimo, kurio metu 60 procentų respondenčių patvirtino, kad besimylėdamos su savo partneriais, orgazmą suvaidina. Tai reiškia, kad daugiau nei kas antra moteris lovoje jums meluoja.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Iš tiesų tai liūdina, nes psichologai teigia, kad orgazmo vaidinimas yra absoliutus blogis. Vyrai su tokiomis moterimis patiki, jog yra vos ne sekso dievai ir nesistengia daryti nieko daugiau, kad jų moterys patirtų daugiau malonumo. Nukenčia abu. Vyras netobulėja, moteris taip ir lieka be orgazmo. „Melo kojos trumpos“ galim pakeisti į „Melo malonumas menkas“.

Su kolege Silva savo radijo laidoje „Dvi pusės“ nusprendėm patikrinti, o kaip su orgazmo vaidinimu yra Lietuvoje? Galbūt mūsų šalyje visos moterys sąžiningos ir neapgaudinėja savo vyrų dirbtiniu drebėjimu ir aikčiojimu?

O vat ir apgaudinėja. Šalis čia ne rodiklis. Mūsų radijo klausytojos kaip visada buvo labai atviros. Taip, buvo tokių, kurios nesigirdamos pripažino, kad jų intymus gyvenimas yra puikus ir orgazmą jos patiria kas kart besimylint su savo partneriu. Tačiau jų buvo vos trečdalis. Kita dalis prisipažino, kad orgazmą simuliuoja ir įvardino dažniausias priežastis, kodėl jos tai daro:

  1. Nes kažkada pabandė ir vyrui patiko mintis, kad jis patenkina savo moterį ir dabar gėda prisipažinti jog visą laiką melavai. Įsivaizduokite po 20 metų santuokinio gyvenimo sakai vyrui: „Mielasis, šiaip aš visada melavau, nieko gero iš tavęs lovoje, aš apsimetinėju.“ Gėda? Tikrai gėda. Abiems gėda. Bet kartais tai išaiškėja netyčia, gavome štai tokį vyrišką laišką: „Nugirdau girtos žmonos pokalbį su drauge. Jos rūkė balkone ir girdžiu mano žmona sako draugei, kad niekada nepatiria orgazmo, o vaidina.“ Man buvo šokas!!! 12 metų esam kartu ir visus tuos metus tikėjau, kad ji pasitenkina.
  2. Kad viskas greičiau baigtųsi. Yra moterų kurias ilgas procesas vargina. Ir jos vaidina orgazmą, kad vyras dar labiau susijaudintų ir greičiau baigtų. „Mano vyras labai ištvermingas ir tuo didžiuojasi. Mūsų aktas trunka amžinybę, man net paskausta nuo to brūžinimo. Todėl vaidinu orgazmą ir sakau, kad man patinka kai baigiam kartu, taip sutrumpindama visą veiksmą, nes kitaip jis man ten pūsles pritrintų“, – rašė mums su Silva viena klausytoja.
  3. Dėl prichologinių priežasčių. Ne viena moteris skundėsi, kad orgazmas iš jų gyvenimo dingo po vyro neištikimybės. Nepasitikėjimas savimi ir baimė, kad jis vėl gali nueiti pas kitą nebeleidžia atsipalaiduoti ir mėgautis. O kad vyras to nesuprastų – orgazmą tenka vaidinti. „Su vyru kartu 14 metų, per šį laiką esu patyrusi ir didesnių ir mažesnių orgazmų, tačiau jie visiškai baigėsi po vyro neištikimybės... Pradedu dairytis kito vyro, nes greičiausiai man nepavyks susitaikyti ir pamiršti neištikimybę (praėjo pusantrų metų), visiškai juo nebepasitikiu ir jaučiuosi nesaugi“, – rašė mums nusivylusi moteris.
  4. Nes partneris tiesiog ne tas. Jūs net neįsivaizduojate kiek daug moterų mums parašė, kad gyveno su savo vyrais po 10 ir daugiau metų ir niekada nejusdavo orgazmo, bet vos tik susirasdavo naujus vyrus, meilužius ar net meilužes (buvo ir toks laiškas) didysis O iškart ateidavo. Štai kokią istoriją išgirdome: „Man dabar 30 metų, per 10 metų turėjau tik du partnerius, bet nei karto nė su vienu nebuvau patyrusi orgazmo! Vaidinau visus tuos metus. Vaidinau, kad vyras nesijaustų nepilnaverčiu. Ir nė karto nė vienas nesuprato kad vaidinu. O svarbiausia – po suvaidinto orgazmo eidavau į vonią ir tada pati save „pasičiupinėdavau“, nes vis tiek norisi to orgazmo! Dabar jau metai laiko esu su nauju draugu. Nepatikėsit – pirmas seksas buvo toks, jog nei kojyčių nei rankyčių nejutau. Per 30 metų pagaliau nereikia nei karto vaidinti. Ir tai yra kažkas nuostabaus! Čia vyro dėka patapau priklausoma nuo spalvinimo, ir tai mes darom bent du kartus per dieną!“
  5. Kad vyras tikėtų jog jis – labai puikus lovoje. Ir čia žinokit, pati dažniausia priežastis, kodėl moterys vaidina lovoje. Jos taip daro, kad apsaugotų jus, vyrai! Jūs tik paklausykit: „Visada vaidinu, kad nedingtų vyrui noras ir jis pasijustu tikru mačo“; „Jei nesuvaidinsi, vyras įsižeis, įsiskaudins jo menka savimeilė ir galiausiai nebesiseks jam ten visai niekas“; „Ką jūs sau galvojate, pasakius vyrui, kad nejaučiu orgazmo, ką jis pagalvos? Pagalvos, kad yra nevykėlis ir daugiau nieko nenorės, geriau jau vaidinti“. Va tokius laiškus mums rašė dauguma moterų.

Skamba nelabai pozityviai, tiesa? Truputį norėdama jus paguosti pasakysiu, kad daug moterų prisipažino, jog vaidindamos orgazmą nesijaučia blogai, nes joms patinka pats procesas, o tą didijį O galima pasiekti ir vienai su žaisliuku. Tačiau aš visgi būčiau linkus pritarti šiai moteriai:

„Santuokos pradžioje tikrai vaidinau, nes nesinorėjo vyro atbaidyti. Bet po antro vaikučio pasisakiau, kad nieko nejaučiu, nes atsibodo, kad vyras visada patenkintas. Pasisakius viskas kitaip apsivertė, dabar dirbam kartu ties tuo, kad patirtume abu orgazmą. Tad linkiu moterims nebijoti ir pasisakyti – protingas ir jus mylintis vyras tikrai pasistengs ir dėl jūsų.“

Linkiu ir aš. Orgazmas yra labai geras jausmas ir mes visos nusipelnėme jį gauti. O vaidybą palikime tam kartui, kai sutuoktiniui eilinį kartą reikės pasakyti tikrą naujos rankinės kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius