Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė atrado jautriąją Rūtos Janutienės pusę

TV8 eteryje – naujos autorinės laidos startas. Jau nuo gruodžio 4-osios sekmadieniais 11.45 val. su dailiosios lyties atstovėmis sveikinsis ilgametė televizijos ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė. Naujausia TV8 laida „Keturkojis šou“ ne tik suteiks naudingos informacijos apie mylimus augintinius, bet ir pasakos apie jų šeimininkų gyvenimo būdą.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / TV8 nuotr.

Skaiva kartu su keturkojais herojais lankysis Lietuvos įžymybių namuose, keps specialius skanėstus šunims ir katėms, pristatys keisčiausias ir rečiausias mūsų šalies ir pasaulio gyvūnijos veisles, TV8 žiūroves kvies dalyvauti konkursuose ir su keturkojų palyda lankysis stilingiausiuose žvaigždžių vakarėliuose!

„Tai seniai gimusi idėja, kurią brandinau net kelerius metus. Norėjosi sukurti informacinę, bet kartu ir nuotaikingą laidą, kuri žiūrovui duotų naudos ir kartu būtų pramoga“, – sako Skaiva.

Laidos vedėja, visuomenėje pagarsėjusi kaip prisiekusi taksų mylėtoja, paklausta, ar kaip tik šios veislės šunimis „Keturkojo šou“ eteryje ir bus skiriama daugiausia dėmesio, skuba prieštarauti.

„Tikrai ne. Su laidos kūrybine grupe jau spėjome pagalvoti ir apie tai, kad gali kilti nepasitenkinimas dėl „Keturkojis šou“ pavadinimo, nes gali sukilti aštuonkojų ir kitų daugiakojų augintojai, – sako šypsodama Skaiva. – Prižadu, jog skirsime dėmesį kuo įvairesnei faunai.“

Skaiva teigia, jog kartu su kūrybine grupe sieks skatinti teigiamą laidos žiūrovų požiūrį į gyvūnus, esančius namuose.

„Daugelis nesupranta, jog gyvūnas teikia didžiulį džiaugsmą. Šiomis dienomis Lietuvoje daug kam atrodo normalu pakelti ranką prieš silpnesnius – tuos, kurie tiesiog negali apsiginti. Mes sieksime parodyti, jog reikia gerbti, saugoti, mylėti gyvūnus ir kartu jausti atsakomybę už savo augintinį. Tai aktualu tiek labai jaunai, tiek vyresnei auditorijai“, – teigia „Keturkojo šou“ vedėja.

Pasak Skaivos, laidos reportažuose bus atskleidžiama netikėta žymių žmonių gyvenimo pusė ir paneigiami mitai apie televizijos suformuotą jų įvaizdį: „Premjerinėje laidoje kalbėsime su garsėjančia šaltu charakteriu ir atvirais pasisakymais žurnaliste, TV3 laidų „Paskutinė instancija“ ir „Kodėl?“ vedėja Rūta Janutiene. Ji, kaip ir daugelis kitų mūsų herojų, pasirodys žiūrovams neįprastu amplua – žmogus, ant rankų laikantis mylimą keturkojį, atrodo visai kitoks.“

S. Jasevičiūtė intriguoja: „Šioje laidoje parodysime ir žmogaus namuose gyvenančią pumą.“ Tik neatskleidžia, ar šis laukinis keturkojis gyvena ne pas garsiąją Rūtą.

Aktualūs, informatyvūs reportažai, žinomi žmonės ir jų augintiniai, patarimai, konkursai, apsilankymai vakarėliuose, pokalbiai su netikėtais laidos svečiais – visa tai jau nuo gruodžio 4 dienos sekmadienio rytais kartu su Skaiva naujuoju kanalu – TV8!

„Keturkojis šou“ – sekmadieniais 11.45 val. per TV8.    

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius