Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė ir jos taksas Marselis taps televizijos laidos vedėjais

Televizija moterims TV8 gausina lietuviškų autorinių laidų ir dailiosios lyties atstovių gretas – gruodžio 4 dieną 11.45 val. startuos nauja kanalo laida, kurią ves ilgametė televizijos ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė.
Skaiva Jasevičiūtė ir jos taksas Marselis
Skaiva Jasevičiūtė ir jos taksas Marselis / TV8 nuotr.

Su nauja laida „Keturkojis šou“ ji prisijungia prie TV laidų, kurios rodomos TV8 eteryje, vedėjų: Agotos Panavienės iš „Išminties rakčiukų”, Beatos Nicholson iš „Beatos virtuvės“, Eglės Skrolytės iš „Mamyčių klubo“, Aušros Tubienės iš „Svajonių sodų“, Nomedos Marčėnaitės iš pokalbių šou „Nomeda“ ir kitų.

Laidos vedėjos kėdę Skaiva dalysis su vienu savo taksu – Marseliu, kuris jau dabar yra parengęs daugumai Lietuvos įžymybių po klausimą, nuo kurio išsisukti nepavyks.

„Keturkojis šou” − tai nuotaikingo formato laida apie gyvūnus, kurioje visi keturkojų šeimininkai ras naudingų žinių apie mylimus augintinius ir smagiai papramogaus kartu su laidos herojais lankydamiesi Lietuvos pramogų verslo žvaigždžių namuose, kepdami specialus tortus šunims ir katėms, stebėdami pačius keisčiausius Lietuvos ir pasaulio augintinius, dalyvaudami smagiuose laidos konkursuose ar kartu su be galo stilingu pudeliu lankydamiesi nepaprastai stilinguose Lietuvos žvaigždžių vakarėliuose.

„Bandysime sudominti ir tuos, kurie neturi gyvūnų. Juk ne be reikalo laidos pavadinime yra žodis „šou” – žadame surengti tikrą šou ir parodyti žiūrovams, kad yra pasaulis daug linksmesnis, kai į jį žvelgi keturkojo akimis,” –  sako laidos vedėja ir autorė Skaiva Jasevičiūtė.

Laidos vedėjos kėdę Skaiva dalysis su vienu savo taksu – Marseliu, kuris jau dabar yra parengęs daugumai Lietuvos įžymybių po klausimą, nuo kurio išsisukti nepavyks.

„Neklusnių augintinių šeimininkai galės tikėtis pagalbos iš laidos kūrybinės grupės – kartu su šunų ir kačių elgesio specialistais spręsime bėdas ir mokysimės pašėlusį augintinį padaryti paklusnų. O išskirtinių augintinių šeimininkai visada galės užeiti į mūsų studiją ir pademonstruoti savo šuns ar katės talentą,” – tęsia laidos vedėja.

Be lietuviškų autorinių laidų, TV8 programoje kasdien: kultinis serialas „Žavūs ir drąsūs“, nepakartojamasis „Martos Stiuart šou“, itin karštas ir atviras serialas „Žiauri meilė“, žiūrovų pripažinimo sulaukę kulinariniai šou „Valgyk ir lieknėk“ ir „Kulinarinis reidas“, pozityvioji animacija mažyliams „Linksmieji traukinukai“ ir laida „Labanakt, vaikučiai“, serialas „Moterys meluoja geriau“, filmai ir kitos laidos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius