Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: jūsų seksas gali pražudyt jūsų šunį!

Antraštė skamba juokingai? Ji tokia ne tik tam, kad ant jos paspaustumėte. Patikėkit, tai gali būti tiesa. Na, gal ne visai tiesiogine prasme – dar nesu girdėjusi apie šunį, kuris numirė žiūrėdamas, kaip mylisi jo šeimininkai. Kita vertus, jei turėtumėt labai labai pavydų ir silpnos širdies šunį, teoriškai tai galėtų nutikti – dėl per didelio pavydo ir susijaudinimo šuniui galėtų sustoti širdis žiūrint, kaip „kažkas kankina jo mylimą šeimininką“ . Bet šį kartą aš ne apie tai. Šį kartą pakalbėkime apie atvejus, kai neatsargus žmonių seksas gali pakenkti jūsų mylimam keturkojui augintiniui.
Skaiva Jasevičiūtė su mylimais augintiniais taksais
Skaiva Jasevičiūtė su mylimais augintiniais taksais / Asmeninio archyvo nuotr.

Tie, kurie augina šunis, žino, kaip svarbu draugauti su veterinarijos gydytojais. Labai svarbu turėti žmogų, kuriam gali paskambinti ir pasikonsultuoti. Aš esu rami, nes mane bet kuriuo paros metu vis pakonsultuoja viena veterinarijos gydytoja. Ir vieną dieną mes su ja išsikalbėjome apie pikantiškiausius jos praktikoje atvejus.

Taigi kaip žmonių seksas gali pakenkti jūsų gyvūnui?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius