Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė – kas bus madinga šį sezoną? 

Šią savaitę dirbu radijuje ir gaunu iš klausytojo laišką (mus darbo metu galima stebėt per video transliaciją). Laiške rašoma, kad man jau metas laikytis dietos, suprask, storėju.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio archyvo nuotr.

Šiaip tokių laiškų gaudavau ir ne karantino metu, nes visada atsiras kažkas, kam klius kito žmogaus išvaizda, bet šį kartą tai buvo šiek tiek tiesa.

Eina vos trečia karantino savaitė, o mano kūnas jau prikaupė +2 papildomus kilogramus. Todėl, kad aš tikriausiai ne vienintelė, kuri jau antrą kartą per savaitę užsakinėja maistą į namus dviems savaitėms į priekį.

Ir jis vis kažkur stebuklingai dingsta.

Ir jis vis kažkur stebuklingai dingsta. Besiruošiant pavasariui labai prižiūrėjau savo mitybą, bet kai nutiko TAI save guosdama pagalvojau – nepavalgiusiam ir nusilpusiam mano kūneliui su virusu kovot bus sunkiau. Todėl neatsisakiau vyro pagamintos picos, šonkaulių, sprandinės (turim naują kepsninę kieme, tai pramogaujam kaip tik galim.)

Norėdama dar labiau save paguosti, o ir jus tuo pačiu, sudariau sąrašą dalykų, kurie, mano manymu, bus visai madingi šį sezoną:

Treningai

Nežinau ar aš tik viena tai pastebėjau, bet laisvalaikio arba „namų“ drabužių verslas suaktyvėjo. Nebūtinai tai turi būt baisūs treningai, bet stilingos laisvos kelnės ir džempas dabar labai gerai eina į trasą. Taip tik šast ir grįžom į 90-uosius metus, kada buvai kietas, kai turėjai kietus treningus. Pėdkelnes gaminančius užjaučiu, nes... nes tiesiog užjaučiu.

Dianos Kuprytės nuotr./Šiaulių gezai ir gezės
Dianos Kuprytės nuotr./Šiaulių gezai ir gezės

Natūralus grožis

Tuoj tuoj matuosimės pas kurią labiau ataugo plaukų šaknys, nes ombre grįš į madą. Nebent jūs įdarbinot savo vyrą ir per kelis mėnesius iš jo padarysit kvalifikuotą stilistą. Priauginti plaukai, blakstienos ir nagai reikš tik vieną – esate karantino nesilaikanti višta, apie kurią verta pranešt policijai.

Kurį laiką visi labai aktyviai naudosis visais fotografijų filtrais, kurie pagražina, po to net ir tai išeis iš mados ir kiečiausia bus ta, kuri atrodys kuo natūraliau. Gali būti, kad šis metas vėliau bus užvadintas „Širinskienės era“.

123RF.com nuotr./Moteris dažosi plaukus
123RF.com nuotr./Moteris dažosi plaukus

Antsvoris

Taip, jis tuojau bus madoje, jis rodys, kad sėdi namie ir dar turi pinigų maistui. Apvali moteris – pilietiška ir pasiturinti moteris. Aišku visi bandys iš pradžių apsimesti, kad sportuoja namie žiūrėdami internetines pamokas, bet ilgainiui mes tai daryti, nes tavo svoris rodys tavo statusą. Vyrai girsis vienas kitam: „Mano žmona priaugo 6 kg!“ „O mano, žinok, visus 9, mes Barborą pagavom šią savaitę.“

123RF.com nuotr./Nutukęs vyras
123RF.com nuotr./Nutukęs vyras

Humoras

Panikuojantys, jautrūs ir nelaimingi žmonės išeis iš mados. Madingi bus tik tie, kurie nepaisant visko sugebės juoktis ir pozityviai į viską žiūrėt. Ir humoras taps vis juodesnis, nes paprastas jau nebelinksmins.

Niekas neberėks „patyčios“ po kiekvienu aštresniu komentaru, visi stengsis įžvelgti savo gyvenime ką nors juokingo ir dalyvaus savotiškose „varžybose“ kas juokingiau pavarys apie nūdienos aktualijas.

Vida Press nuotr./Kūdikis juokiasi
Vida Press nuotr./Kūdikis juokiasi

Sąmokslo teorijos

Taip jų ir dabar yra keletas. Bet jos vis labiau ateis į madą. Būsi nenormalus jei nesugalvosi savo – mus valdo ateiviai, reikia ryti ūkinį muilą, virusas miršta patekęs ant folijos, jei geri daug šlapimo – skaistėja veido oda ir t.t.

Tokių teorijų bus tiek daug, kad realiai jau beveik niekas niekuo nebetikės, bet skaitys jas kaip pramogą.

123RF.com nuotr./Į Marsą
123RF.com nuotr./Į Marsą

Meilė

Nors visi prognozuoja, kad ateina skyrybų bumas, tai netiesa. Taip iš pradžių antra pusė užknis. Bet po to tu suvoksi, kad daugiau nėra nei vieno žmogaus pasaulyje, prie kurio tu gali prisiliesti. Ir pyktis vienai su savim visai nefaina.

Todėl pradėsi vertinti tą, kuris šalia. Ir net iš naujo pamilsi, net jei norėjai skirtis. „Geriau toks/tokia, negu nieko“, – taps tavo gyvenimo kredo ir tai sustiprins tūkstančius šeimų. Meilė sužydės.

Meilė sužydės.

Taigi, jei reikėtų nupiešti šio sezono madingiausią moterį, ją taptų natūralaus grožio apkūnoka ambasadorė su stilingais treningais. Truputį garinantį actą, stipriai iš to besijuokianti ir iš naujo pamilusi savo vyrą. Aš jaučiu, kaip palengva tampu madinga.

Aišku, galite nesilaikyti šių tendencijų, visada buvo einančių prieš srovę. Tik prašau, labai prašau šiuo sunkiu mums visiems metu neužleiskit 4 punkto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius