Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: „Niekada nebezdėčiau prie antros pusės“

Ar jūsų mylima antra pusė turi tokį drabužį, į kurį jūs kaskart pažiūrėjęs pagalvojat: „Fui fui“? Gal tai treninginės kelnės išmuštais keliais ir užpakaliu, o gal koks nuskalbtas frotinis chalatas? Gal jau priekyje pageltonavę ir išsitampę apatiniai ar nutysęs jaunystės megztinis?
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip tyčia tas drabužis antrai pusei dažniausiai kelia kokius nors nostalgiškus jausmus, yra labai mielas ir dėl to labai dažnai namie nešiojamas. Ir kiekvieną kartą jūs pasižiūrėjęs į savo antrą pusę dėvinčią tą drabužį pajaučiat tokią pasibjaurėjimo emociją. Bjauritės drabužiu, žinoma, tačiau šita emocija ilgainiui jums pradeda asocijuotis su antra puse ir jūsų aistra jai ar jam šiek tiek sumažėja.

Sukūrę artimus santykius mes dažnai atsipalaiduojam ir apsileidžiam. Nes juk viskas jau užkariauta ir ramu. Po to praėjus keleriems metams stebimės, kodėl čia to sekso šeimoje taip sumažėjo? Gal todėl, kad jūs pasipuošiate, pasidažote ir išeinate į darbą, o grįžusios namo lendat į senas treningines kelnes ir apsipumpuravusį džemperį su klecku, nusivalot makiažą ir tokia sutinkat savo vyrą?

„Tai jau man čia su miniaku po namus staipytis?“ – taip ir girdžiu tokį klausimą. Ne, ne su miniaku, naminiai rūbai taip pat gali būti ir patogūs, ir gražūs. Užtektų baisų chalatą pakeisti šiek tiek seksualesniu (patikėkit, būna seksualių net ir šiltų chalatų), miegojimo maikę į gražius naktinukus, išsitampiusius treningus į dailius treningus ir jūsų vyro galvoje į jus žiūrint nekiltų neigiamos emocijos.

Sukūrę artimus santykius mes dažnai atsipalaiduojam ir apsileidžiam. Nes juk viskas jau užkariauta ir ramu. Po to praėjus keleriems metams stebimės, kodėl čia to sekso šeimoje taip sumažėjo?

Tas pats galioja ir vyrams. Kai žiūriu į vyrą apsmukusiomis treninginėmis kelnėmis, mažiausia, ko trokštu – tai jį nurengti ir verstis į lovą. Nurengti noriu jį tik dėl to, kad tas kelnes galėčiau apipilti benzinu ir padegt. Tai jei jūsų antra pusė turi kokį nors drabužį, kuris jums kelia pasibjaurėjimą, siūlau kuo greičiau jį paslapčia išmest ir į jo vietą antrai pusei nupirkt ką nors naujo ir patrauklaus. Tokiu būdu patys prisidėsite prie savo santuokos ir aistros pastiprinimo.

Aišku, atsiras nemažai žmonių, kurie sakys: „Aš savo antrą pusę myliu ir jos noriu, nesvarbu, kaip ji apsirengusi, svarbiausia, kas po drabužiais!“ Valio jums. Bet jūsų tikrai nėra dauguma. Didžiąją dalį žmonių neestetiškas vaizdas ar apsileidimas atstumia, tik jie patys tai supranta, kai jau būna per vėlu.

Ai ir dar, jei jau žmogus po namus pradėjo šliaužioti nutysusiais nešvariais drabužiais, tai rodo, kad ir po jais ne stebuklas slepias. Savo kūnu besirūpinantys žmonės retai apleidžia savo aprangą. Na, raskit man moterį, kuri stebėdama vyrą nunešiotais nelabai švariais apatiniais galvoja: „M, koks saldainiukas.“

Raskit man moterį, kuri stebėdama vyrą nunešiotais nelabai švariais apatiniais galvoja: „M, koks saldainiukas.“

Kodėl daugumai žmonių svarbiau pasidaro kokį tave matys svetimi nei kokį tave kasdien mato mylimiausias žmogus? Juk logiškai mąstant, būtent jo nuomonė turėtų mums būti pati svarbiausia. Tai kodėl tada bendradarbiams rodot save su kostiumu ar suknele, o antrai pusei su kleckuota maike?

„Mes vienas kitą taip gerai pažįstam, kad galim būti visiškai natūralūs.“ Kai išgirstu taip sakant, suprantu kad tai pora, kuri smagiai sau bezda vienas prie kito ir pasipasakoja vienas kitam kaip ir kiek pakakojo. Aš niekada sau neleidau ir neleisčiau gadinti oro prie mylimo žmogaus.

Taip, suprantu, tai natūralu, kakoti irgi natūralu, bet man norisi mylimajam rodyti tik gražiausias savo puses. Norisi, kad mūsų tarpusavio santykiuose liktų paslapties. Ir ne man vienai, apklausiau nemažai moterų ir dauguma jų prisipažino, kad šalia jų vyrų leidžiami bezdalai joms visai nesukelia malonių emocijų ir taip, po truputį žudo aistrą.

Nepatingėkit nueiti pirstelti į tualetą, sudeginkit klaikius naminius drabužius, prisiminkit, kaip stengėtės savo mylimajam patikti pirmomis pažinties dienomis – tiek nedaug kartais reikia norint neprapersti judviejų aistros. Tiesa, atsiprašau, jei bezdaliukai jus užveda, žinau yra ir tokių žmonių, šis tekstas tikrai ne jums.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius