Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: paskalų greitis 96km/h, arba Kaip aš sužinojau, kad vėl išteku

Nebūtina būti žinomu žmogumi, kad aplinkiniai apie tave skleistų gandus. Tam pakanka būti tiesiog įdomesniu už kitus. Net mažiausiose bendruomenėse gandai ir paskalos greitai įgauna pagreitį ir perduodami toliau išsikreipia iki neįtikėtinų istorijų.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Tas, kas sugalvojo priežodį „kiekviename mele yra dalis tiesos“, buvo arba kvailas, arba girtas, nes daugiau nei pusėje skleidžiamų gandų apie žmones tiesos nėra nė lašo.

Na, negi kokia kaimynė nėra paskleidusi apkalbų, kad esat nėščia, kad esat pasileidėlė, kad vyras greičiausiai geria ar jus skriaudžia, kad skurstate ar priešingai – praturtėjote, bet tai slepiate? Šios temos – einamiausios paskaloms. Spėju, kad beveik kiekvienas mūsų apie save yra girdėjęs kalbant ką nors keistai išgalvoto.

Man per gyvenimą yra labiausiai įstrigę keli apie save išgirsti gandai. Pavyzdžiui, kad mano sesuo iš tiesų yra mano dukra

Man per gyvenimą yra labiausiai įstrigę keli apie save išgirsti gandai – kad mano sesuo iš tiesų yra mano dukra. Ją slėpdama, mano gėdą sutiko išauginti mano mama. Gandas juokingas, nes kai ji gimė man buvo devyneri.

Kitas „šedevras“ – kad randas einantis per mano krūtinę yra paliktas labai nevykusio daktaro darytos plastinės krūtų operacijos. Tai tada papus man padarė penkerių, nes tiek man buvo metų kai po širdies operacijos gavau šį randą.

Populiariame pletkų kanale „Diskordo“ programėlėje skaičiau, kad esu lesbietė ir permiegojau su Žvaguliu. Kaip ir vienas kitam prieštaraujantys gandai, bet yra kaip yra – visada egzistavo žmonės mėgstantyt skleisti paskalas ir nieko dėl to nepadarysi.

„Diskordo“ programėlėje skaičiau, kad esu lesbietė ir permiegojau su Žvaguliu

Gerai, kai gandai pusiau pozityvūs, tada juos išgirdus būna bent jau linksma. O va štai viena mano pažįstama išsiskyrė su pavydžiu, bet mylimu vyru, nes jos kolegė jam pripasakojo, kad ji miega su puse ofiso. Ir tame nebuvo nei lašo tiesos.

Kartais gandai tave priverčia atsidurti absurdiškose situacijose. Taip man nutiko praėjusią savaitę.

Penktadienio vakare gavau iš nepažįstamos moters žinutę, sveikinančią mane su artėjančiomis vestuvėmis ir sakančią, jog ji girdėjo, kad ieškau vietos mergvakariui švęsti. Moteris pasiūlė savo mergvakarį švęsti jos elnyne. Pagalvojau, kad kažkas tikrai juokauja, todėl pradėjau susirašinėti.

Ne, pasirodo nejuokauja. Moteris paaiškino, kad jos vyras turi draugą, kurio žmona – mano draugė. Tai va ta „mano draugė“ kalbėjo su manim, sužinojo mano mergvakario datą ir tai, kad man patinka elniai. Tada informaciją perdave savo vyrui, o jis – elnyno savininkams. Taip pat perdavė mano specialų pageidavimą – kad elniai patinai mergvakario metu būtų atskirti nuo elnių patelių. Iki šiol laužau galvą bandydama sugalvoti, kodėl kas nors norėtų tokio dalyko.

Perdavė ir neva mano specialų pageidavimą – kad elniai patinai mergvakario metu būtų atskirti nuo elnių patelių

Dar kartą pasitikslinau, ar žmonės nejuokauja ir mandagiai paaiškinau, kad aš vos prieš mėnesį išsiskyriau. Gavau patvirtinimą, kad nejuokauja, dar pasakė, kad mano mergvakaris lapkričio 7 dieną. Moteris atsiprašė, bet minėjo, kad informacija jai buvo perduota visiškai rimtai. Paklausiau, ar nežino, už ko išteku, nes labai smalsu – deja, gavau atsakymą, kad to nežino.

Tai va laukiu dabar, gal paaiškės, kas tas mano naujas vyras bus. Arba paaiškės, kas turi nutikti žmogaus galvoje, kuris sugalvoja paskleisti tokius gandus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius