-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skandalingas“ vakarėlis Klaipėdoje: į atsinaujinusio restorano atidarymą rinkosi žinomi svečiai

Savaitgalį uostamiestyje vyko skandalingas vakarėlis. Į atsinaujinusio restorano Klaipėdoje atidarymą atvyko ir garsenybės.
Violeta ir Vilius Tarasovai, Eglė Jackaitė ir Rimgaudas Kunstmonas, Eglė Jakšytė
Violeta ir Vilius Tarasovai, Eglė Jackaitė ir Rimgaudas Kunstmonas, Eglė Jakšytė / Asmeninio albumo nuotr.

Pasveikinti naujo restorano etapo ir komandos atvyko viena garsiausių šalies modelių – Karolina Toleikytė, atlikėjai Violeta ir Vilius Tarasovai, aktorė Eglė Jackaitė, legendinis krepšininkas Eurelijus Žukauskas, buvę sportinių šokių kolektyvo „Žuvėdra“ nariai, „Mondo“ šokių centro įkūrėjai ir mokytojai – Aidas Kasperaitis ir Ernestas Monginas bei svarbūs Vakarų Lietuvos įmonių vadovai.

Asmeninio albumo nuotr./Restorano „Skandalas“ vakarėlio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Restorano „Skandalas“ vakarėlio akimirka

Skambant saksofono garsams, garsūs virtuvės šefai, someljė Fredericas Robitailas iš Prancūzijos ir Davidas Slomanas iš Didžiosios Britanijos, ruošė skonio receptorius džiuginantį patiekalą –​ paella su jūros gėrybėmis. Svečiai buvo vaišinami ir specialiai atidarymo progai iš Prancūzijos atvežtomis šviežiomis austrėmis.

„Skaičiuojame jau 23-ius metus, tačiau šiandien „Skandalas“ vėl atgimė iš naujo. Dabar mes esame kitokie nei anksčiau. Norime pasiūlyti išskirtines patiekalų tradicijas iš Prancūzijos ir Italijos.

Jau nuo lapkričio 11 d. kviesime pasimėgauti tikruoju ​ brunch meniu, o kitąmet planuojame atsivežti profesionalų virtuvės šefą iš Italijos“, – sakė restorano savininkas Rimgaudas Kunstmonas.

Asmeninio albumo nuotr./Restorano „Skandalas“ vakarėlio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Restorano „Skandalas“ vakarėlio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Restorano „Skandalas“ vakarėlio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Restorano „Skandalas“ vakarėlio akimirka

1996 m. „Skandalą“ įkūrė ir daugelį metų verslui vadovavo Rimgaudas Kunstmonas. Prieš 8-erius metus savininkas restoraną perleido valdyti operatoriui su teisėmis į prekės ženklą, o dabar šią sutartį nutraukė ir grįžo verslą valdyti pats.

Skoningai jaukų „Skandalo“ interjerą kūrė pats Rimgaudas Kunstmonas kartu su dizaineriu Valerijumi Puloku pagal naujausias Paryžiaus mados tendencijas iš interjero dizaino parodos „Maison & Objet“.

Anksčiau klaipėdiečiams žinomas kaip pub tipo baras, dabar „Skandalas“ tapo moderniu restoranu klaipėdiečiams ir miesto svečiams – vieninteliu pajūryje tiekiančiu gyvas šviežutėles austres iš Bretanės, Normandijos ir Marennes Oléron regionų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius