Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaudi australų rašytojos išpažintis: kas nutinka, kai savo vaikinui tris naktis per savaitę leidi miegoti su kitomis

Holly Hill nepaprastai tvirtai tikėjo, kad žmonėms nelemta būti ištikimiems. Savo idėjas, kad žmogus nesutvertas monogamijai, H.Hill reiškė tiek televizijoje, tiek ir literatūroje.
Pora
Pora / Fotolia nuotr.

Garsi australų rašytoja tikino, kad šiuolaikinėje visuomenėje meilė gyvuoti gali tik tarp atvirus santykius palaikančių žmonių. Ne vieną kartą įrodinėjusi, kad jos su mylimuoju santykiai buvo tvirti vien dėl to, kad jie vienas kitam suteikė laisvę tris naktis per savaitę miegoti su kitais, dabar Holly Hill pripažįsta – šis sprendimas sugriovė jų meilę. Taigi kas pasikeitė?

„Per šį laiką supratau vieną dalyką – moteris, kuri žino ir palaiko vyro „neištikimybę“, yra kur kas galingesnė nei ta, kuri sėdi vėlyvais vakarais namuose ir suka galvą, kodėl jos vyras dar iki šiol negrįžo iš įmonės Kalėdų vakarėlio“, – atskleidžia H.Hill.

Holly Hill nusiteikė prieš monogamiją po gniuždančio romano su Johnu 2006 metais. Vedusio vyro meiluže tapusi moteris per vėlai suprato, kad jis savo žmonos niekuomet ir nesiruošė palikti – H.Hill jam buvo reikalinga tik tam, kad suteiktų įvairovę, – rašoma „The Dailymail“ svetainėje.

Po skausmingo išsiskyrimo, universitete baigusi psichologijos studijas Holly nusprendė išsiaiškinti, kodėl žmogus nesutvertas monogamijai. H.Hill tuomet suprato, kad žmogaus genuose tiesiog užkoduotas poreikis ieškoti kuo daugiau partnerių ir jie nesutverti monogamijai.

Holly Hill šiuo savo požiūriu dalijosi su visais, kas tik jos klausėsi, jos pasisakymai šokiravo ir pykdė daugelį televizijos žiūrovų ar interneto komentatorių.

Vis dėlto šiuo metu australė išsižada savo dogmatiškos nuomonės ir tikina, kad dabar ji niekada gyvenime neatleistų už neištikimybę.

Šį drastišką nuomonės pokytį lėmė nepaprastai skausmingai pasibaigę H.Hill santykiai su Philu. Pora jau santykių pradžioje nusprendė susitarti, kad leis vienas kitam miegoti su kitais partneriais ir nubrėžė tam tikras ribas – jokios romantikos ir jokių dovanų meilužiams.

„Per šį laiką supratau vieną dalyką – moteris, kuri žino ir palaiko vyro neištikimybę, yra kur kas galingesnė nei ta, kuri sėdi vėlyvais vakarais namuose ir suka galvą, kodėl jos vyras dar iki šiol negrįžo iš įmonės Kalėdų vakarėlio“, – atskleidžia H.Hill.

Vis dėlto vietoj to, kad atsikratytų pavydo jausmo, atvirus santykius palaikiusi moteris tapo visiška paranojike, priaugo 10 kilogramų ir nuolat eidavo iš proto lygindama save su vaikino meilužėmis.

„Aš pasibaisėjau, kai supratau, kokią įtaką man darė Philo susitikinėjimai su kitomis. Aš buvau įsitikinus, kad monogamija šiuolaikiniame amžiuje yra pasenęs dalykas, ir net manyti, jog pusė savo gyvenimo aš buvau neteisi, buvo nepaprastai sunku“, – pasakojo Holly.

Australų rašytojos vaikinas, kuris iš pradžių mėgaudavosi žiūrėdamas, kaip jo mergina per vakarėlius flirtuodavo su kitais, vėliau taip pat nepaprastai pasikeitė ir tapo labai pavydus. Pašliję poros santykiai, žinoma, baigėsi itin skaudžiom skyrybom.

„Skyrybos mane sužlugdė. Kai santykiuose buvome tik mes abu, viskas klostėsi puikiai. Bet mes tai sužlugdėme būdami vienas kitam neištikimi. Ironiška, kad būtent tai, kas, mano manymu, turėjo sustiprinti mūsų santykius, tapo pagrindine mūsų skyrybų priežastimi“, – skausmingą patirtį prisimena Holly.

Philas ir Holly vis dar yra draugai, tačiau jų meilė vienas kitam jau senokai išgaravusi. Šiuo metu Philas susitikinėja su mergina, kuri griežtai pasisako už monogamiškus santykius, o Holly su savo naujuoju vaikinu žada palaikyti normalius ir taip pat tik monogamiškus santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius