Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaudi žinomumo kaina: Viktorija Siegel priversta kreiptis į policiją

Viktorijos Siegel gyvenime aistros, toli gražu, nerimsta, o šį kartą jų sūkuryje atsidūrė dukra Nicolė. Mažametę, važiavusią traukinyje iš Klaipėdos į Vilnių, nufotografavo kelios merginos, kurios vėliau nuotrauką patalpino skandalingai vertinamoje platformoje. Už šį poelgį gresia baudžiamoji atsakomybė, o pati Viktorija sako po tokio akibrokšto rankų sudėjusi sėdėti tikrai neketinanti. Moteris kreipėsi į policiją ir tikisi, kad panašūs incidentai ateityje daugiau nepasikartos.
Viktorija Siegel su dukra
Viktorija Siegel su dukra / Organizatorių nuotr.

Nuomonės formuotoja Viktorija Siegel jau kuris laikas, atrodo, stebima pro padidinamąjį stiklą. Ne kartą ji buvo slapta fotografuojama su nauju širdies draugu, vėliau nuotraukos atsidurdavo įvairiuose forumuose. Negana to – dar ir aptarinėjamos. Bet į skaudžius komentarus ranka anksčiau numodavusios Viktorijos kantrybės taurė prisipildė, kai apkalbos palietė dukrą Nicolę.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel su dukra Nicole
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel su dukra Nicole

Antradienio vakarą gerokai įniršusi socialinio tinklo paskyroje ji pasidalijo keliais vaizdo įrašais. Moteris pasakojo, kad mažametė kartu su aukle važiavo traukiniu iš Klaipėdos, kur svečiavosi pas močiutę, į Vilnių. Tuo metu moteris sulaukė kelių žinučių iš savo sekėjų, kur buvo perspėta, kad Nicolės nuotrauka yra patalpinta viename iš pokalbių forumų ir aptarinėjama.

„Mergaitės, kurios paviešino mano vaiko nuotrauką be mano leidimo, kurioje matėsi mano vaiko veidas, įkėlė į tam tikrus portalus, nepamirškite, kad tokie dalykai labai greitai atsekami, o už tai gresia baudžiamoji atsakomybė“, – vėliau instagrame kreipėsi į įstatymui nusižengusias merginas.

Viktorija sakė puikiai pamenanti ir merginas, kurios galėjo taip pasielgti. Ji su nauju širdies draugu Laurynu Suodaičiu atvyko pasiimti savo dukros, o tuo metu iš traukinio išlipo ir dvi, galimai Nicolę nufotografavusios, merginos.

„Abu prisimename, kaip jos atrodo, o ir kameros yra, todėl nebus sunku atrasti, kas tai padarė“, – kalbėjo nuomonės formuotoja.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai Viktorija ir jos šeima pasijautė persekiojama. Dar visai neseniai ji svečiavosi Italijoje, kurioje buvo slapta nufotografuota kartu su Laurynu. Ji sako puikiai suprantanti viešumo kainą, o ir į apkalbas jau išmokusi nekreipti dėmesio, bet kai tai palietė ir jos mergaitę, neliko nieko kita, kaip kreiptis į policiją.

„Viskas yra parašyta, aš tą pačią dieną kreipiausi į policiją ir teisininkus. Labai tikiuosi, kad už šią paviešintą nuotrauką bus imtasi atitinkamų veiksmų. Detalesnės informacijos negaliu skelbti, nes tai tyrimas, kurio negalima viešinti. Po visko galėsiu papasakoti, kaip ši situacija išsisprendė“, – 15min neslėpdama pykčio pasakojo Viktorija.

Viktorija sakė žinanti, kad pokalbių platformoje buvo aptarinėjamas mergaitės hiperaktyvumas, rašoma, jog mažametė nenustygstanti vietoje. Dėl to pati moteris sako nė kiek nesijaudinanti, priešingai, džiaugiasi, kad Nicolė auga linksma ir aktyvi. Toks, anot Viktorijos, ir turi būti mažas vaikas.

„Labai džiaugiuosi, kad ji normalus, augantis vaikas, kuris juokiasi, šypsosi, pašoka, atsisėda, o ne sėdi ir negali nė žodžio išlementi. Matosi, kad neturite nei proto, nei vaikų“, – pridėjo Viktorija.

Netrukus į Viktorijos papasakotą istoriją sureagavo ir mergaitės šiuo metu besilaukianti nuomonės formuotoja Karolina Meschino.

„Ką tik pasižiūrėjau Viktorijos vaizdo įrašus ir man pasidarė labai baisu. Labai bijau ateities, nes šiais laikais yra tokių psichinių merginų, kurios nesugeba gyventi savo gyvenimo“, – savo sekėjams vėliau žinutę siuntė ir Karolina.

Ji sakė nepateisinanti, kai gerbėjai slapčia fotografuoja suaugusius žmones, bet taip pat per daug į tai nekreipianti dėmesio. Kita kalba – kai tai paliečia vaikus: „Juos fotografuoti, kelti nuotraukas į socialinius tinklus ir tyčiotis viešai... Stiprybės tau, Viktorija, linkiu jas surasti, paviešinti, ir, jei pavyks, pamokyti.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Vienintelis V.Siegel ir D.Bunkaus skyrybų epicentre atsidūrusio L.Suodaičio interviu: „Taip, mes bendraujame“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius