Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotijoje įkalintas vairuotojas iš Lietuvos, kuris įkliuvo neblaivus prie vairo

Lietuvis vilkiko vairuotojas, kurio organizme rasta tris kartus leistiną normą viršijantis alkoholio kiekis, Škotijoje įkalintas trims mėnesiams, iš jo penkeriems metams atimtas vairuotojo pažymėjimas.
Policija vietoje, kur rastos moters kūno dalys
Škotijos policininkas / REUTERS/Scanpix nuotr.
Temos: 1 Škotija

Kaip praneša The Press and Journal, 47 m. Sergejus Matvejevas jau ir anksčiau britų pareigūnams buvo įkliuvęs neblaivus prie vairo.

Šį kartą Lietuvos pilietis įkliuvo vasario 6 d. Kaip paaiškėjo teisme, pareigūnai sekė įtartinai važiuojantį sunkvežimį. Kai vilkikas sustojo, policininkai nuėjo pakalbėti su vairuotoju. Nuo jo trenkė alkoholiu, vyras sunkiai stovėjo ant kojų.

Pasinaudodami savo anglų ir lietuvių kalbų frazių žodynėliu, policininkai lietuvio paprašė atlikti alkoholio testą.

S.Matvejevo gynėjas Duncanas Hendersonas sako, kad jo klientas, kuris yra vedęs ir turi du vaikus, savo kaltę visiškai pripažino. Pasak advokato, vyras į Didžiąją Britaniją atvairavo sunkvežimį su Lietuvos firmos siųstu baldų kroviniu. Naktį prieš įkliūdamas policijai, pasak D.Hendersono, jo klientas smarkiai gėrė. Tačiau jis manė, kad gali vairuoti, nes po to miegojo aštuonias valandas ir pasitikrino iš Lietuvos atsivežtu alkoholio matuokliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius