Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slaptai susituokę A.Vėberis ir M.Kerbedytė pasidalijo akimirka iš vestuvių dienos

Muzikantas, prodiuseris bei buvęs grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis šiuo metu išgyvena pačias gražiausias akimirkas – vos prieš kelias dienas jis vedė sužadėtinę Martyną. Ir nors vestuvės įvyko slaptai, tačiau pora, kuri medaus mėnesį leidžia Tailande, gražios dienos akimirkomis nusprendė pasidalinti ir su draugais.
Aras Vėberis su drauge
Aras Vėberis su Martyna / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Muzikantas su sužadėtine ir judviejų sūnaus Nojaus mama Martyna Kerbedyte susituokė šių metų sausio 11-ąją Pasvalyje, o jau sausio 12-ąją išskrido į Tailandą, kuriame švenčia medaus mėnesį.

Gerbėjams A.Vėberis žinią apie vestuves pranešė pasidalijęs smagiu kadru iš Tailando, o po nuotrauka pasipylė sveikinimai įteisinus santykius oficialiai.

Tuo tarpu M.Vėberė leido pažvelgti į slaptų vestuvių dieną – pasidalijo nuotrauka, kurioje ką tik tapę jaunavedžiais jiedu demonstruoja žiedus.

Savo šventei Martyna rinkosi išskirtinę trumpą suknelę, rankoje laikė baltų rožių puokštę. A.Vėberis rinkosi klasikinį variantą – juodą kostiumą, įvaizdį paįvairinęs rausvos spalvos peteliške.

Tailande pora mėgaujasi nuostabiu oru ir gyvenimu šalia jūros. „Apsigyvenome viloje ant jūros kranto, kurioje yra ir privatus baseinas, – Žmonės.lt sakė A.Vėberis. – Toje viloje galime net pasiklysti – esame dviese su vaiku, o namo dydis – 500 ar 600 kvadratinių metrų.“

Aras šypsosi, kad kelionė nuo pat oro uosto prasidėjo karališkai. „Jau oro uoste mus pasitiko limuzinas, kuris nuvežė į vilą. Oro temperatūra čia 31 laipsnis šilumos, tad puikiai kopinėjame medų“, – Žmonės.lt pasakojo A.Vėberis.

15min primena, kad 2014-ųjų Valentino dieną pradėję draugauti, po trejų metų Aras ir Martyna jau džiaugėsi sūpuodami sūnų. O 2017-ųjų vasarą atėjo metas ir sužadėtuvėms – „Naktinių personų“ koncerto užkulisiuose A.Vėberis tąkart pasipiršo mylimajai.

Asmeninio albumo nuotr./Aras Vėberis pasipiršo Martynai Kerbedytei
Asmeninio albumo nuotr./Aras Vėberis pasipiršo Martynai Kerbedytei

„Šitą sprendimą buvau priėmęs jau anksčiau. Tik neskubėjau, laukiau tinkamo momento, aplinkos, situacijos, ieškojau juvelyro, kuris pagamintų žiedą.

Penktadienį su „Naktinėmis personomis“ turėjome koncertą Kaune. Visam mūsų artimiausiam draugų ratui – Alanui, muzikantams ir dar keliems bičiuliams buvo pasakyta, kad prieš pasirodymą paminėsime iš anksto Martynos gimtadienį, kuris yra šiandien, šeštadienį. Visi susirinko, valgėm tortą, draugai sveikino Martyną ir aš padariau tokį siurprizą...“, – 15min 2017-aisiais pasakojo Aras Vėberis.

A.Vėberio ir M.Kerbedytės sūnus Nojus gimė 2017 metų sausio 31-ąją. Martynai šis vaikas – pirmasis, o Arui – trečias. Iš pirmos santuokos jis turi sūnų Pijų, iš antros, su garsiu modeliu Renata Mikailionyte – dukrą Mariją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius