Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smiltė Bagdžiūnė: nuo podiumo – prie saldainių prekystalio

Išvydę prie prekystalio stovinčią ir ledinukus pardavinėjančią garsią manekenę Smiltę Bagdžiūnę, nenustebkite – Smiltė tikrai neketina keisti savo profesijos. Ledinukų verslą turinti manekenė prisipažino, kad, esant būtinybei, neatsisako pati patalkininkauti pardavinėjant šiuos saldumynus.
Smiltė Bagdžiūnė
Smiltė Bagdžiūnė / Luko Balandžio nuotr.

Bene ryškiausią šių dienų mados festivalių veidą – S.Bagdžiūnę, stovinčią už prekystalio, buvo galima išvyti šią savaitę operos „Manon Lesko“ pristatyme.

„Tas žmogus, kuris turėjo prekiauti ledinukais, negalėjo atvykti, todėl nors pati planavau pasimėgauti žmonių reakcijomis iš šono, nusprendžiau padėti. Žmonės mane pirmiausia žino kaip modelį ir būna nustebę, kai sužino apie tokią keistą aistrą“, – paaiškino ji.

Natūralių ledinukų gamybos verslą Smiltė pradėjo kartu su bičiule Elvita Brazdylyte, dirbančia Juozo Statkevičiaus asistente.

Smiltė Bagdžiūnė
Smiltė Bagdžiūnė

„Ledinukų verslas buvo mūsų maža svajonė ir tai, kad žmonės grįžta su šypsenom mums yra pats didžiausias įvertinimas. Juose yra daug geros nuotaikos, meilės. Galbūt ta energija, kurią žmogus įgys suvalgęs ledinuką, nukreips jį daryti gerus darbus. Mums yra tikras malonumas ledinukus pardavinėti teatre, kai pačioms patinka teatras“, – patikino S.Bagdžiūnė.

Manekenė teigė vakaro metu suderinusi ir darbą, ir malonumą – su operos „Manon Lesko“ režisiere Dalia Ibelhauptaite, kostiumų dizaineriu Juozu Statkevičiumi ir likusia teatro komanda gerai sutarianti S.Bagdžiūnė buvo pakviesta pamatyti naujausią „bohemiečių“ darbą.

„Esu mačiusi „bohemiečių“ „Užburtąją fleitą“, „Eugenijų Oneginą“, „Bohemą“... Kūriniai paliko labai gerą įspūdį. Man patinka visos šitos komandos kūrybinė energija, visi dirba su dideliu užsidegimu. Kiekvienas jų spektaklių turi savo energiją ir savo dvasią“, – kalbėjo ji.

S.Bagdžiūnė patikino, kad opera yra jos naujoji aistra. Manekenė teigė mėgstanti nueiti į operą tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje.

„Ką tik grįžau iš Italijos, kur mačiau „La Scaloje“ mačiau 1962 metų Verdžio „Aidos“ pristatymą su senoviniais kostiumais. Grįžusi į Lietuvą tai galėjau iš naujo palyginti su lietuvių darbu ir įsitikinti, kad mes nesame toli nuo Europos“, – teigė manekenė.

Luko Balandžio nuotr./Smiltė Bagdžiūnė (kairėje), Juozas Statkevičius
Luko Balandžio nuotr./Smiltė Bagdžiūnė (kairėje), Elvita Brazdylytė, Juozas Statkevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius