-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Socialinis eksperimentas: „Lamborghini“ vairuojantis vyras gali pasirinkti bet kurią moterį – šios lipa į mašiną jam nepratarus nė žodžio

Apie vyrų ir moterų santykius būtų galima kalbėti be paliovos, o tema apie moterų požiūrį į turtingus vyrus turbūt niekada nebus išsemta.
„Lamborghini“ vairuojančiam nepažįstamajam neatsispiria beveik visos moterys
„Lamborghini“ vairuojančiam nepažįstamajam neatsispiria beveik visos moterys / Stop kadras

Dauguma stipriosios lyties atstovų nė akimirkos nesuabejoję tvirtina, kad visos moterys lengvai pasiekiamos ir užkariaujamos tuomet, kai vyras turi daug pinigų. Vienos dailiosios lyties atstovės puola įrodinėti, kad tai – toli gražu ne tiesa, o kitos – tik santūriai šypsosi.

Dar vienas socialinis eksperimentas šia tema išties priverčia susimąstyti – ar tikrai vyrui užtenka sudaryti turtingo žmogaus įvaizdį, kad bet kuri moteris pultų jam po kojomis nė nemąstydama?

Amerikoje vaikinai pasiryžo intriguojančiam eksperimentui: vienas iš jų sėdo į itin prabangų „Lamborghini“ automobilį ir tiesiog gatvėje sustodavo prie jam patikusių pro šalį einančių panelių. Įdomu tai, kad jis jų net nekalbina – eksperimento idėja ta, kad vaikinas, nepratardamas nė žodžio, suviliotų moteris leistis su juo į kelią, todėl jis tik mosteli ranka ir didžioji dalis damų sutinka sėsti su nepažįstamuoju į jo įspūdingą automobilį.

Reta kuri mergina suabejoja, ar iš tiesų protinga pasitikėti pirmąkart matomu vyru, kuris net nepasako savo vardo, o tik mosteli ranka ir kviečia vykti kartu. Vis dėlto, akivaizdžiai apakintos itin brangaus automobilio grožio, akimirką padvejojusios jos leidžiasi į kelią nežinia kur ir nežinia su kuo.

Intriguojantis socialinis eksperimentas – Jūsų dėmesiui:

VIDEO: Picking Up Girls In A Lamborghini Without Talking!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius