Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Socialiniuose tinkluose verslininkė R.Stonienė patyrė smūgį: tyčiojosi iš jos išvaizdos, vaikų ir nėštumo

Viena turtingiausių Lietuvos šeimų – Rasa ir Rimandas Stoniai – valdo turtą, skaičiuojama, vertą daugiau nei 70 milijonų eurų. Rimandas Stonys ilgą laiką buvo didžiausias įmonės „Dujotekana“ akcininkas, šiuo metu jam priklauso Kauno termofikacinė elektrinė. Rimando žmona Rasa yra vadinama Žiežmarių gėlių karaliene. Šeimai priklauso gėlių verslas.
Rimandas ir Rasa Stoniai
Rimandas ir Rasa Stoniai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Nors daug laiko praleidžia nuosavuose namuose Balyje ir Šveicarijoje, šiuo metu dėl karantino Stoniai gyvena šalia Žiežmarių. Jų dvaro kieme driekiasi didžiulės, išpuoselėtos medžių alėjos, vaikų žaidimų aikštelė, krepšinio aikštė, tvenkiniai, viską saugo apsauga. Prabangus šeimos namas apstatytas antikvariniais baldais, meno kūriniais. Viskas – aukščiausios klasės.

Rasa ir Rimandas Stoniai žurnalistų į savo namus dar niekada nebuvo įsileidę. Niekas apie Rasos ir Rimando gyvenimą nebūtų sužinojęs, jei Rasa nebūtų susikūrusi „Instagramo“ paskyros ir pradėjusi ten kelti videoįrašų. Rasa socialiniuose tinkluose nesipuikuoja turtais, filmuoja savo buitį. Pavyzdžiui, kaip gamina valgyti.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rasa Stonienė ir Tautvydas Gurskas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rasa Stonienė ir Tautvydas Gurskas

Kai instagrameriai pamatė, kaip Rasa gyvena, iškart prasidėjo užgauliojimai, patyčios ir neigiami komentarai. Komentatoriai tyčiojosi, kai keturiasdešimties slenkstį peržengusi Rasa Stonienė pastojo ir laukėsi dukrelės.

„Labiausiai tyčiojosi, kai laukiausi Felicijos. Taip pat tyčiojosi iš sūnaus Matuko. Kas šlykščiausia, kad už viso to stovi moterys. Moterys, kurios irgi turi vaikus, kurios irgi nėra tobulos... Nemanau, kad 42-ejų metų moteris negali gimdyti, jeigu fiziologiškai tiek vyro, tiek mano sveikata tai leidžia. Kodėl mes to neturime daryti, jeigu tai buvo tokia Dievo valia? Kodėl mes jos neturime priimt?“ – klausė neseniai dukrelės susilaukusi Rasa Stonienė.

Internetiniai komentatoriai Rasą jau ne kartą privedė iki ašarų. Labai žmonės tyčiojosi iš to, kad Rasos vyras už ją vyresnis 24 metais. Labai tyčiojosi ir iš Rasos išvaizdos.

„Kažkokios varnalėšos, kažkokios hienos, kaip aš jas išvadinau... Tegu daro mankštas, tegu gamina, tegu skaito, tegu augina vaikus, tegu ką nors daro, tuomet neturės laiko tam sąšlavynui, kurį jos daro dabar“, – LNK televizijos laidoje „KK2“, kuri bus rodoma trečiadienį 19.30 val., sakė R.Stonienė.

LNK nuotr./Rasa Stonienė
LNK nuotr./Rasa Stonienė

Rasa turi geriausią draugę, kuriai pasipasakoja visas savo bėdas ir sulaukia užuojautos. Jos draugė – garsioji nuomonės formuotoja Viktorija Siegel.

„Mes draugaujame šeimomis, ir, nors ta mūsų draugystė nėra sena, bet ji labai šilta, labai jauki ir labai draugiška. Ir verkiam kartu, ir šnekam kartu, ir džiaugiamės kartu. Taip pat pasimaudom kartu, pagriliuojam kartu, atostogaujam kartu Preiloje pas mus“, – pasakoja R.Stonienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius