-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok ir lieknėk“ dalyvės Miroslava ir Rūta: „Svarbiausia – mums patinka, kaip mes atrodome“

Šeštadienį, kovo 24-ąją, startavo naujas TV3 projektas „Šok ir lieknėk“, kuriame dešimt dalyvių šokiais bandys atsikratyti antsvorio.
TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ pristatymas
TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ pristatymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dviprasmiškų nuomonių dėl projekto koncepcijos ir įvaizdžio sulaukę šou dalyviai įsitikinę, kad tokio projekto Lietuvai reikia, o apkūnumas – ne liga.

Jaudinasi dėl paauglių

Kartu su šokėju Romanu Čeburiaku (23) projekte dalyvaujanti Miroslava Semionova (24) iš karto po projekto pristatymo Žmonės.lt džiaugėsi gaunamu dėmesiu ir gerai praleistu laiku, o paklausta, ar jos neskaudina kartais pikti aplinkinių komentarai, atkirto, kad nė kiek. „Jei man rūpėtų aplinkinių nuomonė, manęs čia net nebūtų. Mes juk nesame invalidai. Einant į projektą man rūpėjo tik kelių artimiausių žmonių nuomonė“, – apie svarstymus, ar dalyvauti „Šok ir lieknėk“ projekte, pasakojo Miroslava. Moteris juokėsi, kad apkūnumas neturėtų piktinti televizijos žiūrovų, nes, kaip teigė Miroslava, pusė Lietuvos gyvena nutukusioje Anglijoje.

„Coco Chanel yra labai gerai pasakiusi: „Man nerūpi, ką sako kiti, nes aš apie juos negalvoju“, – savo gyvenimo moto įvardijo projekto dalyvė, tačiau prisipažino pergyvenanti dėl paauglių, kovojančių su papildomais kilogramais. „Skaičiau komentarus internete. Jie buvo žiaurūs. Mūsų, dalyvių, jie tikrai neužgaus, bet tegu komentatoriai pagalvoja apie paauglius, kurie tai perskaitys ir dar labiau bijos sustorėti. Juk atsiras dar daugiau sergančių anoreksija“, – negailestingais interneto komentatoriais baisėjosi M.Semionova.

Scenoje galima viskas

Kita „Šok ir lieknėk“ dalyvė Rūta Žemantauskaitė (20) svorį mes padedama šokėjo Edvardo Ščeniovo (20). Itin atvira ir kūną apnuoginančia suknele per projekto pristatymą pasipuošusi dalyvė Žmonės.lt prisipažino, kad iš pradžių dėl tokio savo įvaizdžio jaudinosi. „Galvojau, gal suknelė per trumpa ar dar kažkas, tačiau vėliau atsipalaidavau ir perlipau per save“, – iš pradžių apnykusių dvejonių neslėpė mergina.

Iš šeimos ir draugų didelio palaikymo sulaukianti Rūta teigė, kad jai svarbiausia – gerai jaustis, o ką pasakys kiti – tai jau ne jos reikalas. „Aišku, išdribusiu pilvu, atviromis rankos ir kojomis į gatvę neičiau, tačiau scenoje visa tai galima“, – nė kiek dėl savo išvaizdos nekompleksavo Rūta ir nusijuokė, kad prieš kameras atsipalaiduoja.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./TV3 projekto `ok ir lieknėk pristatymas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ pristatymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius