-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ paliko neblaivumu įtarta Eirida Daukšienė (papildyta 22.43 val., nuotraukos)

Projekto „Šok su manimi“ dalyviai šeštadienio vakarą nerimavo ir kovojo dėl išlikimo. Atsipūsti ir būti rami galėjo tik aktorė Eglė Jackaitė: praeitą savaitgalį paskutinę vietą užėmusi naujokė šį kartą turėjo neliečiamybę. Pasibaigus laidai paaiškėjo, kad mažiausiai komisijos ir žiūrovų simpatijų šįkart pelnė Eirida Daukšienė.
Laidos akimirka
Eirida Daukšienė su partneriu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Klausė, ar nėra išgėrusi

Su jauduliu kovojo visos projekto poros, tačiau kai kuriems dalyviams teko ir pasiteisinti dėl to. Taip nutiko pedagogei E.Daukšienei. Pasibaigus pasirodymui moteris sulaukė  komisijos narių kritikos ir klausimo, ar šį  kartą iš tiesų esanti blaivi. Būtent taip šokio atlikimą įvertino Jurijus Smoriginas. Suprantama, dalyvei tokie kandūs žodžiai neglostė ausies. Jos komentaras buvo trumpas: moteris teatsakė, kad nėra išgėrusi.

Tiesa, šią savaitę pedagogė daugiau dėmesio skyrė paties šokio kūrimui. E.Daukšienė teigė pasitikinti profesionalais, tačiau pati geriausiai jaučia savo kūną, kas jam tinka, o kas ne itin. 

E.Daukšienė ir A.Kandelis buvo susitikę mokykloje

(Papildyta 22.15 val.) Pedagogė E.Daukšienė sulaukė ir kito komisijos nario choreografo Andriaus Kandelio dėmesio. Jis kalbėjo, kad atėjo laikas atsiimti už prastus įvertinimus ir pastabas, kurias teko patirti mokykloje. Mat E.Daukšienė ne vienus metus buvo jo mokytoja.

„Dvyliktoje klasėje į ją žiūrėjau jau ne kaip į mokytoją“, – šypsojosi ir vis tiek aukštus balus skyrė A.Kandelis. Jis laidos metu netingėjo ir replikas laidė kitiems komisijoms nariams, dalyviams: bandė išsiaiškinti, kodėl J.Smoriginas tiek dėmesio skiria kalboms apie nuogus vyrų kūnus, kritikavo Inetos Stasiulytės partnerį Deividą Meškauską, jo abejingumą. Tiesa, kritikai neretai A.Kandelis pasirinkdavo necenzūrinius žodžius.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

Radijo laidų vedėjo Aisčio Mickevičiaus pasirodymas dvelkė romantika. Skambant itališkai muzikai pora šoko valsą. Komisijos nariai rekomendavo pasitelkti aktorių sugebėjimus, taip pat įsijauti. Šį vakarą dalyvis nebuvo ironiškas ir į ginčus su J.Smoriginu nesivėlė.

„Reikšti jausmus per šokį aš dar mokausi“, – taip subtiliai reagavo į kritiką vyras.

Vakaro lyderiai – D.Montvydas ir K.Voropaj

(Papildyta 22.43 val.) Bėgti ir labai skubėti teko dalyvei Onai Kolobovaitei. Solistė, praminta Barbe Devyndarbe, šeštadienį taip pat koncertavo Plungėje. Į sostinę moterį atskraidino privatus lėktuvas. Toks tempas jai nėra naujiena, tad susikaupti prieš šokį nebuvo sunku. Su partneriu Andriumi Butkumi ji šoko aistringą valsą, o A.Kandelis linkėjo toliau lyderiauti projekte.

Pagaliau pralaužti ledai – taip apie policijos komisaro R.Matonio nuotaikingą pasirodymą kalbėjo komisijos nariai. Vyras atrado naują šokio techniką – itin seksualiai judinti klubus.

Tačiau su viena pora projekto ,,Šok su manimi” gerbėjams teks atsisveikinti. Mažiausiai simpatijų ir balsų sulaukė  E.Daukšienė. Moters džiaugėsi patirtimi ir linkėjo sėkmės kitiems dalyviams.

Lyderiais šeštadienio vakarą tapo Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./D.Montvydas ir K.Voropaj

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius