Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ dalyviai šokio judesių mokosi ir zoologijos sode

Artėjantį šeštadienį TV3 laidos „Šok su manimi“ gerbėjai pateks į tikrą karnavalą. Sambos rimtu šį savaitgalį suksis visos poros. O kadangi visiems dalyviams teks šokti tą patį šokį, jie neriasi iš kailio norėdami kuo išskirtiniau pasirodyti ir nustebinti žiūrovus.
Projekto "Šok su manimi" akimirkos
Projekto „Šok su manimi" akimirkos / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kiekviena pora nori atrasti vis kitokią sambą. Kai kurie žada būti afrikiečiai, kiti havajiečiai, treti – akmens amžiaus atstovai. Studijoje žada pasirodyti ir niujorkiečių siaubas King Kongas. Vienas iš dalyvių dėl specialaus vaidmens mokytis beždžionių judesių ėjo net į zoologijos sodą“, – juokiasi projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Pranešime spaudai teigiama, kad praėjusį šeštadienį „Šok su manimi“ laidoje balsavo net 30 991 žiūrovas. Žiūrovai labiausiai palaikė Gyčio Ivanausko ir Justinos Žemaitytės porą. Komisijos palankumas šį kartą atiteko laidos debiutantams – Nijolei Pareigytei ir Tomui Slausgalviui, o Gyčio ir Justinos pasirodymas, anot jų, kvepėjo naftalinu. Atvirkštinės reakcijos sulaukė ir debiutuojanti pora: nors užsidirbo daugiausia komisijos taškų, žiūrovų jie buvo nusiųsti į paskutinę vietą.

„Aš liepiau nei tėvams, nei draugams nebalsuoti už mane. Norėjau, kad matytųsi reali situacija. Šešetas mane vis dėlto persekioja. Tikiuosi, kitose laidose pavyks kopti tik į viršų. Labai dėl to stengsimės“, – sako N.Pareigytė.

Susumavus bendrus praeitos „Šok su manimi“ laidos TV3 žiūrovų prie ekranų ir komisijos skirtus balus pirmoje lentelės vietoje atsidūrė Inga Valinskienė ir Andrius Butkus. Antroji vieta atiteko Šorenos ir Deivido Meškausko porai. O trečia vieta džiaugėsi Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė.

Tris paskutines vietas praėjusioje TV3 laidoje „Šok su manimi“ pasidalijo Vido Blekaičio ir Živilės Vasiliauskaitės, Liudo Mikalausko ir Gintarės Slausgalvienės bei Jurgio Jurevičiaus ir Viktorijos Kunauskaitės poros. Jau ateinantį šeštadienį po „Šok su manimi“ dalyvių pasirodymų susumavus komisijos ir TV3 žiūrovų balsus paaiškės, kuriai porai teks atsisveikinti su projektu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius