Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ kūrėjai suklydo – iš tiesų iškrito Paškevičiūtė!

Po praėjusio šeštadienio TV3 laidos „Šok su manimi“ netilo kalbos – ne tik žiūrovai, bet ir kolegos negalėjo patikėti galutiniais rezultatais, kurie privertė Justino Jankevičiaus ir Rasos Židonytės porą pasitraukti iš projekto. Audito kompanija, prižiūrinti balsavimą, iškart po šio šeštadienio tiesioginės transliacijos atkreipė dėmesį, kad sumuojant dviejų pastarųjų laidų rezultatus, galėjo įsivelti klaida. Nuodugnesnis patikrinimas tai patvirtino.
Projektą  „Šok su manimi“ antrasis paliko J.Jankevicius. Šįkart dėl išlikimo kovojusios poros sukosi kvikstepo, fokstroto, rumbos ir pasadoblio žingsniu.
Taisant įsivėlusią klaidą, šokių projektą vis dėlto teks palikti laidų vedėjos A.Paškevičiūtės porai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Šį kartą žmogiškasis faktorius pakišo koją porai, kuri turėjo palikti projektą, ir porai, kuri džiaugėsi patekusi į kitą etapą. Kompiuterio ekrane tiesioginėje transliacijoje buvo parodyta klaidinga lentelė, kurios duomenimis remiantis, Justino Jankevičiaus pora turėjo palikti šou. Išaiškinę klaidą mes skubame šios laidos ir porų gerbėjams pateikti teisingą lentelę ir atsiprašyti už paskelbtus netikslius rezultatus. Patikslintais duomenimis, Justino ir Rasos pora, susumavus dviejų laidų rezultatus, atsiduria septintoje vietoje, tuo tarpu su projektu atsisveikina Aistės Paškevičiūtės ir Arturo Bajoro pora“, – su liūdesiu praneša projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Susumavus rugsėjo 19 ir 26 dienų rezultatus, lyderių titulas, surinkus didesnį skaičių žiūrovų simpatijų, atiteko Gyčio Ivanausko ir Justės Žemaitytės porai. Antrą vietą užima Deivido Meškausko ir Šorenos pora, treti – Liudas Mikalauskas ir Gintarė Bankauskaitė-Slausgalvienė, ketvirti – Jolanta Uspaskich ir Gintaras Svistunavičius, penkti – Inga Valinskienė ir Andrius Butkus, šešti – Alvydas Duonėla ir Viktorija Bajor, septinti – Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė, aštunti – Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė, devinti – Vidas Blekaitis ir Živilė Vasiliauskaitė, dešimti – Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor.

Jurgio Jurevičiaus ir Viktorijos Kunauskaitės pora portalo „Delfi" skaitytojų dėka gavo neliečiamybę ir jų nevertino nei žiūrovai, nei komisija, todėl bendroje lentelėje jiems nebuvo skirta vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius