-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ metu Evelina Sašenko gavo netaktišką pasiūlymą „padirbėti su gabaritais“

Devintoji TV3 projekto „Šok su manimi“ laida žiūrovus nustebino intrigų ir aštrių komisijos narių pasisakymų gausa. Bene labiausiai tiesmukiškas komisijos gretose pasirodė kviestinis jos narys Vladimiras Romanovas, lakoniškai, tačiau drąsiai rėžęs tiesą šokėjams į akis.
Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis
Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Itin tiesus V.Romanovas pasirodė Evelinos Sašenko atžvilgiu. Paprašytas įvertinti dainininkės ir jos partnerio Rolando Beržinio ant parketo atliktą džaivo stiliaus šokio kompoziciją, verslininkas mieliau teikėsi kalbėti apie E.Sašenko išvaizdą. Sukritikavęs atlikėjos aprangą, komisijos narys tiesmukiškai rėžė: „Reikia padirbėti su savo gabaritais.“

„Tai yra jo nuomonė ir jis ją išreiškia, o aš savo nuomonę pasilaikau sau.

Kviestinis komisijos narys dizaineris Juozas Statkevičius po tokio V.Romanovo pareiškimo taip pat buvo paprašytas įvertinti E.Sašenko išvaizdą. Vis dėlto mados žinovas išliko kur kas subtilesnis. „Visada yra vietos tobulėti, tačiau tai buvo gerai“, – įvertino jis.

Progos pažerti savo įžvalgų nepraleido ir komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. „Kad kostiumai klaikūs, galima pateisinti – gyvenam krizinėj Lietuvoj. Net Romanovas šiandien čia atsivedė moterį, vilkinčią baisią suknelę. Na nežinau, ar buvo verta pagailėti tų dviejų šimtų litų, kad ji atrodytų gražiai?“ – akmenį į V.Romanovo daržą metė vertintojas.

Pati E.Sašenko į įžeidžiančius V.Romanovo komentarus tikino nekreipianti dėmesio. „Tai yra jo nuomonė ir jis ją išreiškia, o aš savo nuomonę pasilaikau sau.“

Paklausta, kodėl nesiryžo atsakyti komisijos nariui, E.Sašenko sakė: „Todėl, kad esu išsilavinusi, kultūringa ir save gerbianti asmenybė.“ Vis dėlto dainininkė tikino, kad ir apie V.Romanovą nemano blogiau, nei apie save.

***

Devintosios „Šok su manimi“ laidos metu susumavus žiūrovų ir komisijos balsų rezultatus iš projekto pasitraukti buvo priversta Dainiaus Barzinsko ir Domantės Padleckaitės pora. Daugiausia žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukė šokėjai Justinas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė. Antroji vieta laidoje atiteko Dominyko Vaitiekūno ir Justės Žemaitytės porai, trečia vieta tenkinosi Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius