-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ naujokų pristatymas: kuklus Vaidos Genytės startas, intriguojantis Manto Wizard pasirodymas ir TV3 naujojo sezono paslaptys

Trečiadienio pavakarę šokių aistruoliai rinkosi į jau tradicija tapusius projekto „Šok su manimi“ renginius, vykstančius vasaros terasoje „Terrazza“. Šįkart vakaro svečiams, kurių gretose buvo galima išvysti ne vieną žymų televizijos veidą, buvo pristatytos dar dvi poros. Į projektą įsijungė atlikėja Vaida Genytė su partneriu Sauliumi Skambinu bei iliuzionistas Mantas Wizard su šokėja Viktorija Kunauskaitė.
Vaida Genytė ir Saulius Skambinas
Vaida Genytė ir Saulius Skambinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žavioji Vaida Genytė, kuri artėjančiame TV3 sezone šmėžuos ne tik ant šokių parketo, bet ir seriale „Moterys meluoja geriau“, renginyje pasirodė su kolege Aiste Pilvelyte. Moterys susirinkusiuosius pasveikino dovanodamos bendrą kūrinį, A.Pilvelytė taip pat linkėjo savo draugei puikaus starto ir pergalės projekte. Deja, V.Genytė su savo šokių partneriu išmoktų šokių žingsnelių nedemonstravo, bet pasitenkino kukliu nusilenkimu publikai.

Priešingai nei V.Genytė, projekte dalyvausiantis daugelio prestižinių tarptautinių konkursų laureatas Mantas Wizard susirinkusiuosius nustebino itin originaliu pasirodymu. Jaunasis iliuzionistas prisistatymo šokį suderino su savo užsiėmimu – jo partnerė V.Kunauskaitė buvo uždaryta dėžėje, į kurią susmaigstyta dvylika kardų. Tikrą šou surengę projekto naujokai akimirksniu užsitarnavo renginio svečių simpatijas.

Be naujųjų projekto porų, šokiais trumpam užsikrėtė ir žiūrovai. Klubo „Šokiai.lt“ vestos šokių pamokėlės nepaliko abejingų Justino Lapatinsko bei TV3 orų berniuko Naglio Šulijos, kurie įnirtingai mokėsi judinti klubus.

Renginio metu buvo simboliškai paminėta ir TV3 naujojo sezono, startuosiančio rugpjūčio 29 dieną, proga. TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas supažindino su naujojo sezono TV3 programa. Numatoma, kad nuo rudens žiūrovus vėl džiugins atsinaujinanti laida „Dar pažiūrėsim“, Marijonas Mikutavičius siūlys tautiečiams laimėti pinigų, o serialuose sužibs seniai pažįstami ir nauji herojai. TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė pristatė ir TV3 naujojo sezono šūkį –  „Mano TV3  – čia šviesiau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius