Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ nugalėjo Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj (apklausa, papildyta 23.00 val., nuotraukos)

Šį šeštadienio vakarą TV3 eteryje – šokių projekto „Šok su manimi“ finalas, kuriame paaiškės, kuri iš keturių porų bus pripažinta geriausia. Ji iš studijos iškeliaus nešina didžiuoju 10 tūkst. eurų prizu.
Laidos akimirka
Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Dėl prizinių vietų kovos dainininkas Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, aktorė Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, aktorius Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė, pasaulio kūno rengybos čempionas Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė.

Antrą ir trečią vietą užėmusios poros gaus kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ įsteigtus dovanų čekius – 5 tūkstančių litų ir 3 tūkstančių litų vertės – pasirinktoms kelionėms. Poroms bus įteiktos ir „Alperos“ dailininkų sukurtos paauksuotos, pasidabruotos ir bronzinės nugalėtojų statulėlės.

Finale poros šoks tris šokius. Paskutinėje laidoje taip pat pasirodys jau iškritę projekto dalyviai ir dovanos atsisveikinimo šokius. Pirmą Kalėdų dieną vyksiantis finalas žaižaruos šventiška ir pergalinga nuotaika, kurią kurs klubas „Šokiai.lt“, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, klubo „Tvistas“ šokėjai ir kiti svečiai.

Papildyta 20.30 val. Pirmą Kalėdų dieną televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyviai kaunasi dėl pirmos vietos. Vieni dalyviai slepia jaudulį juokingomis istorijomis, kiti – atvirkščiai, labai susikaupę.

Gera žinia dalyvių gerbėjams ir televizijos žiūrovams: jie vieninteliai lems, kas laimės projektą.  Komisijos nariai šį kartą neskirs jokių balų.

„Savo komentarais mes galime nebent padėti televizijos žiūrovams teisingai balsuoti“, – kalbėjo Edita Daniūtė. Ji, kaip ir kiti komisijos nariai, negailėjo gerų žodžių šokėjams. Nuo jos neatsiliko ir dažniausiai stiprias kritikos strėles dalyviams laidantis Jurijus Smoriginas.

„Esi talentintas, Donatai, tokių talentų kaip tu Lietuvai nereikia“, – ironiškai kalbėjo komisijos pirmininkas. Jo nuomone, atlikėjas anksčiau ar vėliau paliks sostinę iš laimės išvyks ieškoti svetur.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Laidos akimirka
Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Laidos akimirka

M.Malakauskas sužavėjo nauju talentu

Visi dalyviai nėrėsi iš kailio norėdami nustebinti gerbėjus savo pasirodymais. Specialiai vienam šokiui aktorė Ineta Stasiulytė sužibėjo nauju įvaizdžiu: šviesią plaukų spalvą pakeitė ugninė. Naujiena televizijos žiūrovams ir komisijos nariams buvo M.Malakausko talentas groti pianinu. Savo šokio metu jis sugrojo kelis melodijos akordus.

„Pasirodo, esi ne beždžionė, o išsilavinęs vaikinas“, – su nuostaba kalbėjo J.Smoriginas. M.Malakauskas šypsojosi: pianinas nėra vienintelis instrumentas, kuriuo groja. Jo rankoms taip pat paklūsta akordeonas ir būgnai.

„Pastarąjį kartą pianinu grojau prieš trejus metus, man patinka išbandyti skirtingus instrumentus“, – portalui 15min.lt pasakojo „Šok su manimi“ finalo dalyvis. 

Papildyta 22.45 val. Preliminariais duomenimis, nuo persekiotojų atsiplėšę Jekaterina Voropaj ir Donatas Montvydas (15 734). Antri – D.Meškauskas ir I.Stasiulytė (8 881). Treti – M.Malakauskas ir E.Straleckaitė (8 797), ketvirti – A.Mickevičius ir V.Kunauskaitė (2 379).

23 val. suskaičiavus rezultatus paaiškėjo, kad Donatas su Katerina surinko 18 247, Deividas su Ineta 10 061, Martynas su Egle 9 382, Aistis su Viktorija – 2 399 balsus. 

Kviečiame „Šok su manimi“ finalą stebėti tiesiogiai internete – www.15min.tv.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius