-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šok su manimi“ nugalėtoją Renatą Gramauskaitę į pergalę vedė ir mylimojo Igno palaikymas

Šokėja Renata Gramauskaitė (22) džiaugiasi, kad ištisą pusmetį kone kasdien trukęs darbas su dainininku Martynu Kavaliausku (22) nebuvo bergždžias: triumfavusi TV3 šou „Šok su manimi“ kaunietė džiaugiasi saldžiu pergalės skoniu ir solidžiu piniginiu prizu, jos vardą dabar žino tūkstančiai televizijos žiūrovų.
Renata Gramauskaitė su širdies draugu Ignu
Renata Gramauskaitė su širdies draugu Ignu / „Grand club“ nuotr.
Temos: 2 TV3 Šok su manimi

Kai sulaukė pasiūlymo dalyvauti po pertraukos į televizijos eterį grįžusiame šou „Šok su manimi“, R.Gramauskaitė jau buvo nutraukusi profesionalios šokėjos karjerą. Tačiau nuskinti laurai byloja viena: net ir po pertraukos šokti ji, rodos, gali it per varžybas. 

„Šokti pradėjau penkerių metų, dar darželyje. Baigiau po 15 metų. Per tuos metus esu laimėjus ir tapusi prizininke ne vienose tarptautinėse bei Lietuvos varžybose – Lietuvos lotynų čempionate 2013-aisiais užėmiau 4-ą vietą, „Slovakia Open 2012“ varžybose „WDSF Rising Stars Open Latin“ grupėje pelniau pirmą, „GD Dance Show 2013“ varžybose Lenkijoje „Adult Grand Prix Latin“ grupėje užėmiau 6 vietą, taip pat pelniau kitų apdovanojimų. Be to, kartu su šokių partneriu Vytautu Vizbaru 2013 metais buvau Lietuvos sportinių šokių federacijos rinktinės narė. Džiaugiuosi galėjusi mokytis šokti ne tik iš geriausių Lietuvos trenerių, bet ir pasaulyje gerbiamų užsienio trenerių“, – Žmonės.lt nuopelnus vardijo R.Gramauskaitė. 

Vis dėlto prieš dvejus metus ji nusprendė pasitraukti iš profesionalaus sporto – pasinėrė į mokslus. Dabar R.Gramauskaitė mokosi  Kauno Technologijos universitete, ekonomikos ir verslo fakultete, yra ketvirto kurso studentė.

„Šiuo metu pradedu rašyti bakalaurinį darbą finansų srityje“, – šypsosi. Galbūt studijų metu įgytos žinios ją išmokė atsakingai elgtis su pinigais: šou laimėtų 5 tūkst. eurų šokėja nežada paleisti vėjais: „Nemėgstu išlaidauti be reikalo ir, manau, mano studijuojama profesija  prie to prisidėjo.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė

Mergina neslepia: kai sulaukė pasiūlymo dalyvauti „Šok su manimi“, prieš sutikdama rimtai apgalvojo visus galimus privalumus ir minusus. Tačiau galutinis verdiktas buvo lemtingas: matyt, pradžioje nė pati nenujausdama, atvedė partnerį Martyną Kavaliauską į pergalę. 

„Projekto pradžioje plastikos, gražių linijų, tvarkingų šokėjiškų pėdų jam labai trūko, tačiau su kiekviena savaite vyko progresas ir paskutinėmis savaitėmis džiaugiausi tuo, ką mačiau“, – tvirtino R.Gramauskaitė. 

Kalbėdama apie dabar jau buvusį partnerį ji negaili komplimentų ir neslepia – pasisekė, kad poroje stojo su juo: „Martynas yra tikrai talentingas vaikinas. Jis yra labai komunikabilus ir draugiškas. Kartais gali būti užsispyręs, tačiau visada viską vertins racionaliai ir apsvarstys visus patarimus. Taip pat džiugino tai, jog jam buvo labai įdomu mokytis šokti ir laisvu nuo repeticijų metu surasdavo laiko pats treniruotis salėje. Sutinku su visais išsakytais komisijos komplimentais Martynui šokio atžvilgiu. Vertėjo jam anksčiau rimtai susidomėti šokiais, manau, būtų buvęs puikus šokėjas.“ 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė

R.Gramauskaitė skuba užginčyti ir šou metu nesyk komisijos narių išsakytus pastebėjimus, neva ji ir M.Kavaliauskas vienas kitam galimai jaučia ne tik kolegiškus jausmus.

„Tiek aš, tiek Martynas turim antrąsias puses, kurias mylim ir labai gerbiam. Šokome su Martynu poroje šokių projekte, tad bendrauti teko daug ir sutarėme puikiai, o kas ką įžvelgia, tai ir lieka tik jų įžvalgomis. Buvo šokiai, kurie reikalavo vienokios ar kitokios emocijos, kurią stengėmės atskleisti. Kiek suprantame, mums tai sekėsi gan neblogai. Tiek Rusnė, tiek mano antroji pusė visą laiką mus plaikė ir mums padėjo“, – sakė šokėja. Su mylimuoju Ignu ji kartu jau pusmetį. 

„Grand Club Lietuva“ nuotr./Renata Gramauskaitė su mylimuoju Ignu
„Grand Club Lietuva“ nuotr./Renata Gramauskaitė su mylimuoju Ignu

Ar dalyvautų Renata „Šok su manimi“ dar kartą? „Kaip ir eidama į šį projektą, taip ir eidama į betkokį kitą projektą, visų pirma gerai pagalvočiau. Šiame projekte turėjau galimybę susipažinti su puikiais žmonėmis ir patirti daug gražių akimirkų. Tačiau, žinoma, visada bus ir neigiamų aspektų. Su kiekviena savaite pradeda jaustis vis didesnis nuovargis, kurį teko patirti, manau, beveik visiems dalyviams. Poilsiauti tiesiog nėra kada, nes kol tu ilsiesi, konkurentai galbūt jau tobulina šokių žingsnelius. Su Martynu treniruotis pradėjome rugpjūčio viduryje, tad įtemptai dirbome pusę metų. Na, o dabar norisi tik atostogų“, – šypsosi. 

Iškart po „Šok su manimi“ finalo duoto pažado toliau šokti su Martynu Renata žada laikytis: „Neatsisakysime sušokti renginiuose, jeigu kažkam to reikės. Manau, Martynas pamėgo šokį ne ką mažiau, nei mėgstu aš. Visada galvoju, kad visko galima išmokti, tai tik laiko klausimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius