Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ premjeroje garsūs teisėjai ir nuotakų šokis

Specialus TV3 projekto „Šok su manimi“ vakaras bus itin intriguojantis. Pradedant tuo, kad laidos vedėja Jurgita Jurkutė su projekto stiliste išsirinko tris sukneles, kuriomis pasipuoš, ir tuo, kad laidoje netrūks viso Lietuvos žvaigždyno nuo žymios sportininkų poros – Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago – iki europarlamentaro Viktoro Uspaskicho.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / BFL/Karolio Kavolėlio nuotr.

Visi „Šok su manimi“ dalyviai šokiams jau pasiruošę, liko paskutiniai akcentai – generalinė repeticija, patogūs bateliai, tinkamos suknelės ir kostiumai, išblizgintas parketas, gera nuotaika ir, žinoma, ypatingos staigmenos.

„Rytoj žiūrovai didžiajame atidaryme pamatys ne tik šokančias žvaigždes, populiarius profesionalius šokėjus, specialiai premjerai pakviestą komisiją, bet ir ypatingus svečius, kurie ruošia savo staigmenas ant parketo pasirodysiančioms poroms“, – apie rugpjūčio 21 dieną 19 val. prasidėsiančią tiesioginę „Šok su manimi“ atidarymo šventę pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Porų pasirodymus rytdienos vakarą vertins dailiojo čiuožimo meistrai Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, Pasaulio ir Europos čempionė Edita Daniūtė bei praėjusių metų „Šok su manimi“ didelių žiūrovų simpatijų sulaukęs dalyvis, šokėjas ir teatro choreografas Gytis Ivanauskas.

Savo pirmąsias simpatijas pirmoje TV3 šokių projekto laidoje galės išreikšti ir žiūrovai. Skambindami specialiais telefonais – tam tikrai šokių porai skirtais numeriais, jie rinks labiausiai patikusį pasirodymą.

Balsavimas telefono skambučiais prasidės tada, kai tai kiekvienoje laidoje paskelbs „Šok su manimi“ projekto vedėjai – Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė.

Komisijos balai laidoje bus sumuojami ir paverčiami vietomis. Žiūrovų balsai taip pat bus išskaidyti vietomis. Komisijos ir už poras balsavusių žmonių vietos bus sumuojamos bendroje lentelėje. Šokėjai, surinkę mažiausiai komisijos taškų, sulaukę silpniausio žiūrovų palaikymo ir atsidūrę paskutinėje lentelės vietoje, turės atsisveikinti su projektu. Tuo atveju, jei kelios poros dalijasi viena vieta, aukščiau kyla ta pora, kuri sulaukė daugiau žiūrovų balsų. Su TV3 šokių projektu poros atsisveikins kas antrą savaitę.

Specialioje „Šok su manimi“ prisistatymo laidoje šokių poras palaikyti ir pristatyti atvyks Živilė Balčiūnaitė, Viktoras Uspaskichas, Edmundas Seilius su žmona Kristina Zmailaite, „Studentės“, „Lietuvos perlų“ nugalėtoja Genovaitė Pupelienė, Rūta Grinevičiūtė ir daug kitų žinomų TV veidų.

Kam bus šokamas „Nuotakų šokis“, rodomas dviračių paradas, atliekamas žymus „Abbos“ hitas ar specialus vaikų choro pasirodymas, sužinosite jau rytoj 19.00 val. tiesioginėje „Šok su manimi“ antrojo sezono atidarymo šventėje tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius