Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ projekto pergalę nuskynė charizmatiškieji Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė

Šeštadienio vakarą tiesioginės TV3 projekto „Šok su manimi“ transliacijos metu pagaliau išsiaiškinta, kas tapo daugiau nei keturis mėnesius trukusio projekto nugalėtojais – tai Dominyko Vaitiekūno ir Justinos Žemaitytės pora, visų pasirodymų metu stebinusi žiūrovus šokio kokybe ir kūrybiškumu. Pirmosios vietos nugalėtojai apdovanoti paauksuotomis statulėlėmis, 10 tūkst. eurų čekiu ir papildomais rėmėjų prizais.
Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė
Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Finalinės transliacijos metu projekto nugalėtojus buvo patikėta išrinkti žiūrovams – komisija vakaro metu tarė tik patariamuosius žodžius. Balsavusių televizijos žiūrovų sprendimu, antroji vieta atiteko Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės porai, trečiąja vieta džiaugėsi net kelis kartus į projektą sugrąžinta Deivio Norvilo ir Katerinos Voropaj pora, o ketvirtieji liko Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas.

Projekto vedėjams Jurgitai Jurkutei ir Vytautui Šapranauskui paskelbus nugalėtojų vardus, D.Vaitiekūnas ir J.Žemaitytė neslėpė džiaugsmo ir emocijų – vos išgirdę, jog tapo projekto laimėtojais, jie tučtuojau apsikabino ir puolė ropštis ant specialiai ant parketo pastatytos pakylos. Apdovanojimą nugalėtojams įteikė komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė
Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė

Pergalę prognozavo kolegos

Pergalę D.Vaitiekūno ir J.Žemaitytės porai prognozavo ir projekte kartu su pora dalyvavę kolegos. Nuolatinė projekto komisijos narė Jūratė Norvaišienė prieš prasidedant „Šok su manimi“ finalui savo ruožtu išskyrė dvi lyderiavusias poras – tai D.Chlebinską su G.Slausgalviene bei D.Vaitiekūną su J.Žemaityte. Anot vertintojos, abi šios poros buvo pačios verčiausios nugalėtojų titulo ir „atitiko reikiamą lygį“.

Vis dėlto asmeninių simpatijų šokių profesionalė nesiryžo atskleisti.

„Sąmoningai stengiuosi nesuasmeninti savo santykio su projektu. Esu už abi šias poras“,  – sakė J.Norvaišienė.

Komisijos narės teigimu, yra ir nepelnytai iš projekto iškritusių porų, kurios drąsiai būtų galėjusios kovoti dėl nugalėtojų titulo. „Pavyzdžiui, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė. Jie galėjo laimėti“, – sakė moteris. 

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė

Pergalės D.Vaitiekūnui ir J.Žemaitytei linkėjo ir Deivis Norvilas, taip pat besirungęs finale.

„Norėčiau, kad projektą laimėtų Dominykas Vaitiekūnas. Manau, kad jie to verčiausi. Dominykas nėra šokėjas, o kartu su partnere puikiai dera, šoka. Iš visų neprofesionalų jis atrodo geriausiai“, – prieš prasidedant finalui sakė jis.

Atvira pasirodė esanti ir ankščiau projekte šokusi ir iš jo iškritusi aktorė Dalia Michelevičiūtė, taip pat pergalę pranašavusi D.Vaitiekūnui.

„Jis su partnere yra akivaizdūs lyderiai projekte. Tačiau sėkmės linkiu visiems – žinau, kad tai labai sunkus darbas ir kiekviena pora įdėjo labai daug pastangų. Vis dėlto asmeninių simpatijų atsisakyti taip pat nepavyksta, tačiau jų nenorėčiau atskleisti“, – sakė D.Michelevičiūtė.

D.Vaitiekūno ir J.Žemaitytės pergalę projekte prognozavo ir 15min.lt skaitytojai, šeštadienį paskelbtoje apklausoje šiai porai skyrę akivaizdžiai daugiausia balsų. Antrąją vietą skaitytojai prognozavo D.Chlebinskui ir G.Slausgalvienei, o tretieji, jų nuomone, turėjo likti D.Stachura ir D.Meškauskas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius