Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ repeticijos pakoreguos politiko Žilvino Šilgalio įprastą gyvenimo ritmą

Į gausų žinomų žmonių šokių ratą nuo rudens įsilies politikas, keturių vaikų tėvas ir mylintis vyras Žilvinas Šilgalis. Sutikęs priimti naują gyvenimo iššūkį, vyras jau pradėjo intensyvias repeticijas laidos „Šok su manimi“ šokių salėje, teigiam TV3 pranešime spaudai.
Karina Jeremian ir Žilvinas Šilgalis
Karina Jeremian ir Žilvinas Šilgalis / TV3 nuotr.

„Pasiūlymas dalyvauti šokių projekte ,Šok su manimi‘ buvo netikėtas, todėl ne iš karto sutikau, nors anksčiau žiūrėdamas šokių projektus per televiziją retkarčiais pagalvodavau, jog būtų gal ir įdomu save išbandyti šokių aikštelėje. Apsisprendžiau neskubėdamas, ramiai pasiūlymą apsvarstęs. Man buvo svarbu išgirsti namiškių ir aplinkinių, su kuriais dirbu, nuomonę. Šeima ir artimiausia aplinka skatino pabandyti. Mūsų šeimoje ir dukra Živilė šoko, ir sesers dukra Eglė šoka, tad jų, taip pat mamos palaikymas buvo didžiausi, o žmona Lina sureagavo santūriai ir pasakė tik tiek – spręsk pats, o aš visose gyvenimo situacijose tave palaikiau ir palaikysiu. Tai labiausiai ir nulėmė mano apsisprendimą, o aš šį pasiūlymą įvertinau paprastai – gyvenimas turi būti ne tik prasmingas, bet ir įdomus“, – prisipažįsta šokti nusiteikęs Ž. Šilgalis.

TV3 žiūrovams nuo rudens pasirodysiantis politikas supranta, kad norint sužibėti šokiu, reikia išlieti nemažai prakaito, todėl nusiteikė pasikeitusiam gyvenimo ritmui ir atsisakys mėgstamo krepšinio, futbolo, teniso, tinklinio ir vandens sporto malonumų.

„Sudėtingiau buvo apsispręsti tik dėl to, jog suvokiau, kad šis daug laiko pareikalausiantis projektas gerokai pakoreguos įprastą gyvenimo ritmą ir kai kuriuos artimiausius planus, nors tiesioginiam darbui neturėtų trukdyti, kadangi ne mažiau kaip keturis kartus per savaitę aktyviai sportuoju, tad projekto laikotarpiu po darbo ir savaitgaliais nežaisiu krepšinio, futbolo, teniso, tinklinio, neplaukiosiu, neprakaituosiu fitneso salėje, bet visa tai pakeisiu sportiniais šokiais, o po projekto vėl grįšiu prie minėtų sporto šakų, tarp jų, tikiuosi, nebeužmiršiu ir sportiniu šokių“, – šypsosi vyras.

Ž. Šilgalį įvairiausių šokių mokys ir sunkiausiose akimirkose gelbės profesionali šokėja Karina Jeremian. Mergina dėl šio projekto persikėlė į Lietuvą. Daugeliu titulu – net keturių šalių čempionės medaliais galinti pasigirti šokėja ilgai Lietuvai atstovavo su Justinu Duknausku. Palikusi profesionalų sportą mergina nė nedvejodama sutiko dalyvauti TV3 šokių projekte. Žilvinas Šilgalis partnerės įgūdžiais žavisi ir tiki, kad judviejų duetas turi šansų pasiekti puikių rezultatų.

„Tikiuosi, kad mano šokių projekto partnerė Karina Jeremian, o ji yra tikra profesionalė, sportiniuose šokiuose pasiekusi daug įspūdingų pergalių, man padės tinkamai pasirengti ir mums šis projektas bus sėkmingas, o po jo liks daug gražių, linksmų prisiminimų, naujų draugų. Viena žinau tikrai – geriau išmoksiu šokti, o tai dar niekam nepakenkė“, – sako šokių žingsnelius repetuojantis politikas.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius