Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ stilistė pašiurpusi: dėl krentančio svorio reikia taisyti visus drabužius

Šį šeštadienį, rugsėjo 10-ąją, 19.00 val. ant populiariausio Lietuvoje pramoginio projekto „Šok su manimi“ parketo suksis jau dvylika porų: Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Eglė Skrolytė ir Marius Gaižauskas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Lauris Reiniks ir Aleksandra Kurusova bei projekto naujokai – Dainius Barzinskas ir Domantė Padleckaitė.
Projekto „Šok su manimi“ dalyviai.
Projekto „Šok su manimi“ dalyviai. / TV3 nuotr.

Lietuvos ir Europos kultūrizmo čempionas D. Barzinskas ir jo partnerė, profesionali šokėja D. Padleckaitė savo debiutui ruošiasi labai atsakingai. „Nors tai ir nebus šokis iš sportinės šokių programos ir šioje laidoje dar nebalsuos nei komisija, nei žiūrovai, manau, jų pasirodymas bus tikra vakaro puošmena“, – atskleidžia projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Specialiai į Lietuvą parskridęs Europos profesionalų šou šokių programos vicečempionas Justas Kučinskas taip pat ruošia įspūdingą pasirodymą antrajai „Šok su manimi“ laidai. „Dainius – gabus mokinys ir iš jo galima tikėtis labai gerų rezultatų“, – projekto naujoką palaiko J. Kučinskas.

Žiūrovų pageidavimu, šį šeštadienį projekto teisėjų ložėje vėl matysime Lietuvos krepšinio legendą – Sergejų Jovaišą, taigi šmaikščių vertinimų ir taiklių komentarų – netruks. Šokėjus vertins ir Lietuvos sportinių šokių ekspertė Jūratė Norvaišienė, Pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė ir, žinoma, kandusis choreografas Jurijus Smoriginas.

Nors ant „Šok su manimi“ parketo pasirodys šokėjai, didžiausia panika yra apėmusi ne juos, o projekto stilistę  Kristiną Mališauskienę. Pirmai laidai pasiūtus vyriškus kostiumus teko skubiai taisyti, mat visiems vaikinams nukrito svoris. „Kostiumai buvo paruošti iš anksto, o jau šią savaitę, pasirodo, turime viską rekonstruoti – vaikinams pradėjo smukti kelnės! Su merginų svoriu – tas pats. Kai kurioms suknelės jau dabar atrodo pora dydžių per didelės“, – pasakoja stilistė.

„Šok su manimi“ – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius