Jurkutė vasarą filmuojasi itališkuose filmuose, o Šapranauskas rengia solinius koncertus

Su žiūrovų pamėgto šou „Šok su manimi“ nauju sezonu į TV3 eterį sugrįš ir žavus Jurgitos Jurkutės bei Vytauto Šapranausko duetas. Kol naujos projekto žvaigždės ir jau žiūrovų pamėgti profesionalūs šokėjai bei naujai prisijungę profesionalai pluša šokių aikštelėje, Jurgita su Vytautu taip pat intensyviai darbuojasi, bet ir spėja pasidžiaugti atostogomis.
Jurgita Jurkutė filmuojasi itališkame filme.
Jurgita Jurkutė filmuojasi itališkame filme. / Rasos Juškevičiūtės nuotr.

„Kai įsisuki į darbus, neretai pamiršti ir save, ir artimuosius, ir draugus. Bet gerai, kad yra atostogos. Aš, sėkmingai persikėlusi į trečią kursą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, galiu vėl pabūti su pačiais brangiausiais ir artimiausiais. Net ir tėvai ne kartą šiemet klausė, ar nepamiršau kelio į Plungę... Vis dėlto vasariškas tinginiavimas ne man. Dar balandžio mėnesį sulaukiau is Actors Agency kvietimo į pokalbį su Lietuvoje aktorių ieškančiu italų režisieriumi“, – apie vasaros darbus pasakoja Jurgita.

„Šok su manimi“ vedėja ir jaunoji aktorė buvo pakviesta filmuotis keturių dalių Umberto Marino televiziniame kino filme „I cerchi nell'acqua“.

 „Paprastai užsienio filmuose gauti svarbų vaidmenį nelengva, vien dėl kalbos. Net jau ir sulaukusi kvietimo buvau perspėta, kad galimybė gauti didesnį vaidmenį maža, nes nekalbu itališkai“, – pasakoja Jurgita.

Bet netikėtai įvyko mažytis paradoksas – režisierius nusprendė, kad kaip tik Jurgita kurs turtingos ir garsios De La Rokų šeimos dukters vaidmenį. Ginevra – tai tragiškai žuvusi mergina, nuo kurios istorijos viskas prasideda ir su jos istorija baigiasi. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka  garsūs  italų  aktoriai – Alessio Boni ir Vanesa Incontrada. Be J. Jurkutės, italų filme vaidina ir kiti lietuvių aktoriai. 

„Šok su manimi“ šou žaviosios misės kolega Vytautas Šapranauskas vasarą yra kur kas užimtesnis. Pailsėti jam pavyks vos keletą dienų.

„Kursuoju po visą Lietuvą: spektakliai, autoriniai koncertai, serialo „Moterys meluoja geriau“ filmavimas, liepos pabaigoje dar prisidės naujas su gruzinais filmuojamas serialas, taigi ilsėtis neturiu kada, dar dubliuoju animacinį filmą – vėl katinas ir vėl blogietis“, – pasakoja Vytautas, pagautas vairuojantis automobilį  ir skubantis iš Vilniaus į Palangą, į koncertą. Vytautas yra paruošęs programą, kurioje nemažą dalį užima ir jo atliekamos dainos.

„Chorų karuose“ charizmatiškasis aktorius atsiskleidė ne tik kaip puikus aktorius, bet ir kaip dainininkas. Paklaustas, ar savo programoje atlieka S. Povilaičio dainą „Švieski man vėl“, kurią dainuodamas yra sužavėjęs patį maestro, Vytautas nusijuokia: „Na, kaip aš galiu ją dainuoti. Pajūryje juk koncertuoja Stasys, tai geriau jau tegu žiūrovai klausosi originalo. Aš dainuoju Dolskį.“

Nors ir kokia nelengva abiejų projekto vedėjų vasara, rudenį jie su nauja energija žiūrovus sveikins naujame TV3 projekto „Šok su manimi“ sezone.

Su nepakartojama Vytauto ir Jurgitos pora TV3 žiūrovai susitiks naujame televizijos rudens sezone!

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius