Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su žvaigžde“ eterio kuriozas nepraslydo pro akis: V.Baumilos šokio metu – kintanti šokėjos šukuosena

Antrą šeštadienį iš eilės žiūrovus prie ekranų kvietė projektas „Šok su žvaigžde“. Tačiau šįkart jis neapsiėjo ne tik be emocijų, pradedant šypsenomis ir baigiant ašaromis, bet ir be kuriozų. Akyliausi žiūrovai pastebėjo, kad tiesiogiai transliuojamame šou atlikėjo Vaido Baumilos ir profesionalios šokėjos Ievos Brigitos Riepšaitės pasirodymo metu keitėsi pastarosios šukuosena – viename kadre ji buvo surištais, o kitame jau palaidais plaukais.
Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė
Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė / LRT stopkadrai

Ant parketo antrąją per LRT rodomo projekto „Šok su žvaigžde“ laidą žengę Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė sušoko kvikstepą ir sulaukė gana gerų komisijos narių vertinimų – iš jų gavo 24 balus.

Vis dėlto pastabesniems žiūrovams jųdviejų šokio metu pro akis nepraslydo viena neįprasta detalė.

J.Stacevičiaus / LRT nuotr./Vaidotas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė
J.Stacevičiaus / LRT nuotr./Vaidotas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė

Nuo poros pasirodymo pradžios I.B.Riepšaitės plaukai buvo surišti, tačiau jam artėjant į pabaigą viename kadre staiga tapo... palaidi. O po kelių akimirkų šokėją vėl buvo galima matyti surištais plaukais.

Šį laidos kuriozą pastebėjo ne vienas žiūrovas. Internetinėje erdvėje pasirodžiusiuose komentaruose žmonės stebėjosi, kaip tiesioginio eterio metu galima tokia šukuosenos metamorfozė. Kai kuriems net kilo abejonių, ar iš tiesų projektas transliuojamas tiesiogiai.

LRT stopkadras/Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė
LRT stopkadras/Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė
LRT stopkadras/Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė
LRT stopkadras/Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė

Tuo labiau, kad apie tai, kad V.Baumilos ir I.B.Riepšaitės šokis galėjo būti įrašytas iš anksto, eterio metu taip pat nebuvo užsiminta, o sušokę jie kaip niekur niekur stojo prieš komisiją.

„O galvojau nesurežisuota...“, – rašė viena žiūrovė.

Kad išsiaiškintų šią neįprastą situaciją, 15min susisiekė su projekto „Šok su žvaigžde“ prodiuseriu Audriumi Giržadu.

Visų pirma jis paaiškino, kad šis Vaido ir Ievos Brigitos pasirodymas iš tiesų buvo nufilmuotas dar prieš tiesioginę laidos transliaciją. Šeštadienio vakarą V.Baumila surengė koncertą Vilniuje, todėl galimybės tuo pačiu metu filmuotis tiesiogiai neturėjo.

„Kviesdami dalyvius į projektą, žinome, kad tai yra scenos žmonės, kad tai yra jų darbas ir mes juos iš jo ištraukiame penktadienį, kai visą dieną vyksta repeticijos, ir šeštadienį. Tad iš karto su visais susitariame, kad vieną kartą per projektą, iš anksto įspėjus, leisime jiems įsirašyti pasirodymą. Vaidotas iškart prieš projektą žinojo, kad bus tas koncertas, ir šia savo galimybe pasinaudojo“, – 15min sakė projekto prodiuseris.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Audrius Giržadas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Audrius Giržadas

Paklaustas, kaip tuomet paaiškintų pasikeitusią šokėjos šukuoseną ir kodėl poros pasirodymas buvo sujungtas iš dviejų pašokimų, A.Giržadas pripažino, kad dėl to kalta techninė projekto kūrėjų klaida.

„Įrašinėjant šokį, sakykim, ne tas mygtukas paspaustas, ir kadangi šokio pagal taisykles kartoti negalima, turėjome uždengti tą skylę momentu iš generalinės repeticijos. Nelabai turėjome kitos išeities“, – sakė jis.

Vis dėlto A.Giržadas pabrėžė, kad vertinamas V.Baumilos ir I.B.Riepšaitės pasirodymas buvo sąžiningai – komisijos nariai šokį matė gyvai, o ne įrašą, kuriame įterptas kadras iš repeticijos.

„Buvo įrašytas visas epizodas. Yra tokia sąlyga, kad jei dalyviai pasinaudoja minėta galimybe sušokti iš anksto, komisija taip pat ateina iš anksto ir žiūri gyvą pasirodymą“, – sakė A.Giržadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius