-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 21 /2014 01 22

Šokėja Milana Jašinskytė-Pankevičienė išsiskyrė su vyru Danu

TV3 laidoje „Šok su manimi“ išgarsėjusi buvusi kolektyvo „Žuvėdra“ šokėja Milana Jašinskytė-Pankevičienė (29) nusprendė skirtis su savo vyru, daug keliaujančiu verslininku Danu Pankevičiumi. Pora dėl santuokos nutraukimo kreipėsi į teismą. Trečiadienio rytą Vilniaus apylinkės teismo teisėjas Vladas Leonas išnagrinėjo šią skyrybų civilinę bylą.
Milana Jašinskytė-Pankevičienė
Milana Jašinskytė-Pankevičienė su vyru Danu / Marius Žičius/„Žmonės“ nuotr.

Portalo Žmonės.lt žiniomis, 2,5 metų santuokoje pragyvenusi šeima skirtis nusprendė bendru sutarimu.

Teisėjui Vladui Leonui trečiadienį priėmus sprendimą dėl ištuokos, jis per mėnesį dar gali būti apskųstas aukštesnės instancijos teismui. Jei Pankevičiai pretenzijų neturės, po mėnesio verdiktas įsiteisės ir pora bus visiškai laisva pasukti skirtingais keliais.

Užuominų apie pokyčius M.Jašinskytės-Pankevičienės šeimoje pasirodė dar prieš kurį laiką jos asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Anksčiau čia naudojusi dvigubą – savo ir vyro – pavardę, šokėja pasiliko tik mergautinę ir prisistato Jašinskytės pavarde.

Asmeninio albumo nuotr./Milana Jašinskytė-Pankevičienė Pietų Amerikoje
Milana Jašinskytė-Pankevičienė

Jos vyro Dano paskyroje taip pat vyksta keisti dalykai: gruodžio 16 dieną jis pakeitė savo santykių su Milana statusą, tad bičiuliai iškart suskubo linkėti vyrui stiprybės, guodė, kad viskas bus gerai, treti tiesiai klausė, ar šis išsiskyrė su žmona.

M.Jašinskytė-Pankevičienė ir D.Pankevičius susituokė 2011-ųjų rugpjūtį, išskirtinė vestuvių ceremonija vyko Seišelių salose. Pora susilaukė dukrelės Danielės Teresos.

Dar prieš metus žurnalui „Žmonės“ šokėja negailėjo gražių žodžių savo vyrui. „Danas nėra iš tų vyrų, kurie mano, kad moteris per dieną turi dirbti keturias valandas, o kitas privalo skirti namams ir vyrui. Jis yra laimingas tol, kol aš esu laiminga. Danas suvokė, kad mūsų laukia labai sunkus pusmetis, bet jis tą iššūkį priėmė. Mano vyras – nuostabus tėtis, puikiai susitvarkė ir su tėčio, ir su mamos pareigomis“, – kalbėjo Milana, užsimindama apie savo pasirodymą „Šok su manimi“ laidoje.

2012-ųjų pabaigoje kartu su TV3 televizijos žurnalistu Mindaugu Rainiu M.Jašinskytė-Pankevičienė nugalėjo šokių konkurse „Šok su manimi“. 

Praėjusią vasarą šokėja viešėjo Bolivijoje ir Peru, tačiau vyras drauge su ja nekeliavo – M.Jašinskytė-Pankevičienė atostogavo su bičiule.

TV3 nuotr./Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys
Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius