Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėjai Gintarė ir Tomas Slausgalviai laukiasi antros atžalos

Lietuvos dešimties šokių čempionai, televizijos šokių projektų dalyviai ir prizininkai Gintarė (30) ir Tomas (31) Slausgalviai kitų metų pradžioje susilauks antros atžalos. Pora, kuri rugpjūčio 30-ąją švenčia septynerių santuokos metų sukaktį, jau augina dvejų metų dukrelę Vakarę.
Gintarė ir Tomas Slausgalviai
Gintarė ir Tomas Slausgalviai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Ketvirtą mėnesį besilaukianti Gintarė Žmonės.lt tvirtino besijaučianti gerai – kol kas jokie ypatingi sunkumai jos nekamuoja.

„Nesunkus, jei taip galima sakyti, buvo ir pirmas nėštumas“, – su šypsena kalbėjo šokėja, kurios kiek padidėjęs pilvukas dar vos matyti. Jai pritaria ir Tomas, pabrėždamas, kad žmona, besilaukdama dukters, jokių ypatingų pageidavimų neturėjo ir naktimis jo nežadino.

„Aš stengiausi, kiek įmanoma, padėti Gintarei. Žinoma, paskutinės savaitės jai buvo fiziškai sunkiausios“, – prisiminė T.Slausgalvis.

Daug ką jis iki šiol prisimena ryškiai, bet kai kurios emocijos išblėsę. Šokėjas dalyvavo gimstant Vakarei, bet tuomet, kai Gintarei buvo atliekamas Cezario pjūvis, jis turėjo palikti operacinę. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Slausgalvienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Slausgalvienė

„Apie operaciją tikrai negalvojau, bet taip išėjo. Dabar jau praėję pakankamai laiko. Pamėginsiu gimdyti pati“, – sakė Gintarė. 

Iki pat kūdikio gimimo tėvai nežinojo ko – berniuko ar mergaitės – susilauks. Slausgalviai įsitikinę, kad tai – nesvarbu. Jei nebus aiškiai matyti lyties, jie gydytojų prašo nespėlioti ir antrojo nėštumo metu.

„Tebūnie staigmena“, – patikino pašnekovai. 

G. Slausgalvienė Žmonės.lt pasakojo, kad skirtumą tarp pirmojo ir antrojo nėštumo jaučianti. Besilaukdama dukters ji labai norėjo įvairių saldumynų. Dabar Gintarės geidžiamiausių maisto produktų sąraše – mėsa ir salotos. 

„Kai pilvukas pradeda matytis, tik tuomet pradedi suprasti, kad žmona tikrai laukiasi“, – sakė laimingas T. Slausgalvis. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gintarė ir Tomas Slausgalviai
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gintarė ir Tomas Slausgalviai

Jis, kaip ir Gintarė, norėtų, kad šeimoje augtų trys mažyliai, tačiau apie pagausėjimą bus kalbama tik tuomet, kai gims antroji atžala ir jaunoji mama atsigaus. 

G.Slausgalvienė dirbti ketina iki pat gimdymo. Kol kas ji dar dalyvauja šokių projektuose – su vyru kartu šeštadienį mokė kauniečius, atėjusius į renginį „Šokantis senamiestis“ Kaune, Vilniaus gatvėje, šokti.

Aktyviai leisti laiką besilaukianti moteris ketina dar mėnesį. Tuomet ji dalyvaus tik šokių treniruotėse, kurios norintiems išmokti judėti rengiamos kasdien. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius