Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėjas Saulius Skambinas nebeslepia jausmų naujai širdies draugei: kartu augina 10 mėnesių dukrą

Po skyrybų su dainininke Karina Krysko, šokėjas Saulius Skambinas (42) vengė kalbėti apie asmeninį gyvenimą. Ir nors ne kartą sulaukė klausimo apie naują širdies draugę, kartojo, jog viešinti jausmus dar per anksti.
Saulius Skambinas ir Živilė Barzdaitytė
Saulius Skambinas ir Živilė Barzdaitytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min į šokėją Saulių Skambiną dėl naujų santykių kreipėsi dar praėjusiais metais, kai pirmą kartą pasklido kalbos, jog jis artimai bendrauja kartu su taip pat šokių pasaulyje besisukusia Živile Barzdaityte (29).

Pramogų pasaulyje kalbos apie porą sklido dar tuo metu, kai S.Skambinas nebuvo oficialiai išsiskyręs su Karina Krysko. Ir nors dainininkė visų skyrybų metu nė karto nekalbėjo apie jų priežastis, S.Skambinas kartojo, kad to priežastis – išsiskyrę interesai.

„Mūsų santykiai tapo tarsi brolio ir sesers. Mes jokiu būdu nesidraskome, nesipykstame, gražiai sutariame. Iki šiol vienas kitam valgyti padarome reikalui esant, bet mūsų santykiai yra pagrįsti kitkuo“, – tada 15min kalbėjo šokėjas.

Žmonės.lt nuotr./Saulius Skambinas ir Karina Krysko-Skambinė
Žmonės.lt nuotr./Saulius Skambinas ir Karina Krysko-Skambinė

Tuomet paklaustas apie vis netylančias kalbas dėl santykių su Živile, šokėjas kartojo, kad apie tai kalbėti dar per anksti, o bet kokius svarstymus, kad pora laukiasi kartu vaiko, griežtai neigė.

Vis dėlto dar pavasarį 15min susisiekus su pačia Živile, ji šito fakto neslėpė, tačiau nuo viešumos norėjo susilaikyti. Kaip komentavo moteris, ji nemananti, kad ši istorija gali būti įdomi aplinkiniams, o ir norėjo apsaugoti savo dukrą nuo piktų komentarų.

„Kadangi auginu dukrą, tai norisi ją apsaugoti nuo tų piktų komentarų, kurių po bet kokio pasisakymo neišvengsi, o ir ateityje, kad būtų saugi..“, – 15min portalui komentavo Živilė.

Po ilgos pertraukos naujus jausmus Saulius Skambinas patvirtino ir žurnalui „Žmonės“, kur atskleidė, kad su širdies drauge kartu augina 10 mėnesių dukrelę Milą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Saulius Skambinas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Saulius Skambinas

Tiesa, sprendžiant iš socialiniuose tinkluose viešinamų nuotraukų, Živilės ir Sauliaus pažintis skaičiuoja ne vienerius metus. Jiedu kartu dirbo Saliaus šokių mokykloje, šiuo metu Živilė mylimajam padeda organizuoti šokių stovyklą Kaune, kurią jiedu įrengė tiesiog S.Skambino namuose.

Tačiau porą sieja ne tik bendra veikla, bet ir bendras draugų ratas, tarp kurių – ir Kaune puikiai žinomi veidai.

15min primena, kad kalbos apie byrančią santuoką žiniasklaidą pasiekė praėjusių metų vasaros viduryje. Tąkart Saulius Skambinas šias kalbas griežtai neigė, teigdamas, kad juodu retai matomi kartu dėl intensyvaus darbo grafiko.

Tąkart susisiekus su Karina Krysko, ji šia tema atsisakė kalbėtis ir pasiūlė kreiptis į Saulių. Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino, kad viskas yra visai kitaip. Anot šokėjo, jiedu ir toliau gyvena kartu. Vis dėlto netrukus paaiškėjo, kad porai santuokos išgelbėti nepavyko.

Jųdviejų santuoka oficialiai nutraukta 2019-ųjų spalio mėnesį, bet kaip išskirtiniame interviu teigė Saulius Skambinas, juodu kaip sutuoktiniai buvo išsiskyrę jau pusantrų metų, tačiau dar kurį laiką gyveno kartu.

Dainininkės Karinos ir šokėjo Sauliaus jausmai vienas kitam užsimezgė daugiau nei prieš dešimt metų. Jie susižavėjo vienas kitu projekte „Šok su žvaigžde“, tačiau pora savo draugystę iš pradžių bandė nuslėpti. Nekeista, kad taip nutiko ir su sužadėtuvėmis, ir vestuvėmis – svarbias akimirkas pora pasiliko tik sau.

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią laidoje negailėjo Saulius.

Aukso žiedus paslapčia jiedu sumainė 2011-aisiais metais, netrukus jiems gimė sūnus Majus. Šiuo metu atlikėja Karina Krysko puoselėja jausmus atlikėjui Jeronimui Miliui.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Palangoje pastebėti Karina Krysko ir Jeronimas Milius užminė mįslę apie santykius

Saulius Skambinas neigia kalbas apie skyrybas su Karina Krysko: „Mes gyvename po vienu stogu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius