Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šokių ant ledo“ lyderiais tapo Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius, prasčiausiai įvertinta Manto Wizardo pora

Sekmadienio vakarą LNK televizija žiūrovams tiesiogiai transliavo „Šokių ant ledo“ šou premjerą, kurios metu dailiojo čiuožimo įgūdžius demonstravo dešimt porų. Profesionalių čiuožėjų iš Lietuvos ir užsienio partneriais šou metu tapo Lietuvos scenos žvaigždės, porų pasirodymus vertino šou komisija. Pirmosios laidos metu „Šokių ant ledo“ lyderiais tapo Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius, prasčiausiai įvertinta Manto Wizardo pora.
Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius
Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Šokiuose ant ledo“ dalyvauja Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionatų dalyvė Ramunė Satkauskaitė ir Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius, verslininkas Daumantas Mikučionis ir dukart Lietuvos dailiojo čiuožimo vicečempionė Aida Rybalko, šokėjas Vytautas Mackonis ir penkiskart Lietuvos čiuožimo čempionė Gintarė Vostrecovaitė, sportinių šokių žvaigždė Katerina Voropaj ir daugkartinis Lietuvos čempionas Aidas Reklys.

Taip pat šou pasirodo sporto žinių vedėja Asta Žukaitė ir daugkartinis Lietuvos čempionas Saulius Ambrulevičius, Erika Vitulskienė ir Ukrainos čempionas, Graikijos šou „Dancing on Ice“ nugalėtojas Andrejus Bekho, magas Mantas Wizard ir tarptautinių varžybų prizininkė Agnė Oradauskaitė, dainininkė Vaida Genytė ir daugkartinis Lietuvos čempionas Tomas Katukevičius, Gintarė Gurevičiūtė ir maskvietis čiuožėjas Aleksejus Rogonovas, Lietuvos ledo ritulio federacijos prezidentas Petras Nausėda ir gražuolė „Mis Latvija 2010“ Alisa Miškovska.

Dalyvius vertino profesionali komisija: Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentė Lilija Vanagienė ir choreografas, pasaulio ir Europos sportinių šokių vicečempionas, pasaulio hiphopo čempionas Gintaras Svistunavičius, televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, baleto šokėjas Nerijus Juška ir Loreta Vitkauskienė.

„Šokių ant ledo“ vairas patikėtas naujam vedėjų duetui – įvaizdį pakeitusiai aktorei Ingai Jankauskaitei ir šokėjui Andriui Butkui. Šou filmuojamas Vilniaus „Akropolyje“.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./ Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekho
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./ Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekho

Pirmasis „Šokių ant ledo“ scenoje pasirodė Vytautas Mackonis ir jo partnerė Gintarė Vostrecovaitė. Spalvingai pasipuošusi pora žiūrovams skyrė energingą šokį. Nors abu partneriai stengėsi publiką pakerėti triukais ir charizma, ne viskas vyko sklandžiai: V.Mackonis neišvengė kritimo ant ledo. Komisijos nariai porai už meninę pasirodymo dalį skyrė 27 balus. „Neturiu žodžių. Vytautai, esi šaunuolis. Jaudulys pakišo koją, bet nieko tokio, kad nukritai“, – šokėją guodė N.Juška, linkėjęs jam nepasimesti.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostraciovaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostraciovaitė

Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius pasirodė antrieji. T.Katukevičius šou pasirodė nepaisydamas to, kad premjeros išvakarėse patyrė traumą – pasitempė čiurną. „Negaliu sakyti, kad šiandien nečiuošiu“, – žiūrovams sakė jis. Poros pasirodymas atrodė tiesiog nepriekaištingai – komisijos nariai jiems skyrė 31 balą. „Vaidai pračiuožus man net pagaugais nugara nuėjo. Nesuprantu čiuožimo technikos, tačiau emocijas suprantu“, – kalbėjo R.Mikelkevičiūtė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius

Tretieji ant ledo užlipo Katerina Voropaj ir Aidas Reklys. Žiūrovams jie dovanojo lyrišką ir aistringą rumbą. Komisijos nariai itin palankiai įvertino poros pasirodymo metu pademonstruotą techniką – jai skyrė aukštą įvertinimą ir liaupses, iš viso porą įvertino 34 balais. „Tai gudriai sustatyta pora – šokėjai yra paprasčiau čiuožti, nes ji turi plastiką“, – vertino R.Mikelkevičiūtė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Katerina Voropaj ir Aidas Reklys
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Katerina Voropaj ir Aidas Reklys

Ketvirtoji pora, debiutavusi ant ledo – Mantas Wizard ir Agnė Oradauskaitė. Nors ir nedrąsūs, tačiau charizmatiški ir žaismingi jiedu atrodė pasirodymo metu, o atsargūs Manto judesiai padėjo jam išvengti klaidų. Galbūt dėl to atsargumo komisijos nariai porai pagailėjo balų – skyrė jiems 24,5 balus. „Partnerarė viską: prieš tave ji išsinėrė iš odos, o kas įvyko? Nieko. Mantas kaip čiuožė, taip čiuožė“, – vertino R.Mikelkevičiūtė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mantas Wizard ir Agnė Oradauskaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mantas Wizard ir Agnė Oradauskaitė

Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekho – penktoji pora, besisukusi ant ledo ir pasidrodžiusi žiūrovams. Ji pademonstravo itin pikantišką įvaizdį: pasipuošę odos detalėmis dekoruotais kostiumais virto tikrais rokeriais. Nepaisant to, kad E.Vitulskienė – ne tokių laibų formų kaip kitos projekto dalyvės, atrodo, kad figūros tipas pasirodyti puikiai visai netrukdė: moteris čiuožė užtikrintai ir efektingai. Porai komisija skyrė 32,5 balus.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekho
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekho

Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas arenoje pasirodė šeštieji. Žiūrovus jie nustebino išskirtine plastika ir emocingumu, pasirodyme buvo gausu akrobatinių triukų. Vis dėlto už pasirodymo techniką aukščiausių balų pora nesulaukė – anot komisijos, pasirodyme trūko sudėtingų žingsnelių. Iš viso porai komisija skyrė 32 balus. „Tai gražus numeris. Pirmai laidai toks pasirodymas – labai gražus“, – sakė G.Svistunavičius.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas

Ramunė Satkauskaitė ir Stanislovas Buškevičius pasirūpino, kad jų pasirodymas būtų teatrališkas. Nors politikas ant ledo jautėsi ir neitin drąsiai, jis apsiginklavo humoro jausmu – charakteringais judesiais ir veido mimikomis privertė žiūrovus nusišypsoti. „Meninė dalis man patiko. Čia yra šou, taigi taip ir reikia vertinti. Stanislovas ne tik man, bet ir žiūrovams sukėlė geras emocijas“, – sakė N.Juška. Porai skirti 28 balai.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ramunė Satkauskaitė ir Stanislovas Buškevičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ramunė Satkauskaitė ir Stanislovas Buškevičius

Atėjo metas pasirodyti dar vienai porai – tai Daumantas Mikučionis ir Aida Rybalko. Itin nedrąsiai Daumantas atliko pirmuosius judesius ant ledo, tačiau vėliau kiek atsipalaidavo: nors kelissyk jo kojo sudrebėjo ir vos pavyko išvengti kritimo, jis žiūrovus stebino sukiniais ir partnerės pakėlimais. Komisijos nariai porai skyrė 27 balus.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Daumantas Mikučionis ir Aida Rybalko
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Daumantas Mikučionis ir Aida Rybalko

Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius pasirodė skambant populiariajai dainai „Feeling Good“. Pora išsiskyrė savo plastiškumu, pasirodymo metu buvo gausu akrobatinių triukų: pakėlimų, sukinių. A.Žukaitė – daugiausia techninių elementų pasirodymo metu atlikusi neprofesionalė. Ši pora sulaukė 35,5 balų – iki absoliutaus maksimumo pritrūko vos pusės balo.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius

Petras Nausėda ir Alisa Miškovska – paskutinioji šou pasirodanti pora. Vis dėlto su žiūrovais jiedu tik pasisveikino: dėl per savaitę net dviejų patirtų traumų P.Nausėda šiuo metu čiuožti negali. Ar ši pora tęs kovą šou paaiškės vėliau – tai priklausys nuo P.Nausėdos sveikatos.

Rezultatai

Susumavus visų porų įvertinimus, kuriuos čiuožėjams skyrė komisijos nariai, paaiškėjo, kad pirmosios laidos lyderiais tapo Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius. Jie surinko 35,5 komisijos balus – iki absoliutaus maksimumo jiems tetrūko pusės balo.

Mažiausiai balų iš komisijos sulaukė Mantas Wizard ir Agnė Oradauskaitė – jiems skirti 24,5 balo. Šou premjeros proga ir „Šokių ant ledo“ šįkart nepasitraukė nė viena pora.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga Jankauskaitė ir Andrius Butkus
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga Jankauskaitė ir Andrius Butkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius