-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šokių projektai atnaujino Natalijos Zvonkės ir Mios dvikovą?

Populiariausios Lietuvos televizijos tęsia savo supanašėjimo procesą – šeštadienio vakarą konkurenciniai šokių projektai „Kviečiu šokti“ (LNK) ir „Šok su manimi“ (TV3) teisėjauti pasikvietė dvi žinomas blondines dainininkes: LNK – Nataliją Zvonkę, o TV3 – Mią.
Natalija Zvonkė ir Mia
Natalija Zvonkė ir Mia / TV3 nuotr.

Kuri geresnė? Kuri populiaresnė? Kuri pritrauks šokių projektui daugiau papildomų žiūrovų? Tokia šviesiaplaukių konkurencinė kova užvirė šeštadienio vakarą, pratęsdama Lietuvos šokių projektų varžybas dėl geriausiojo titulo.

Nežinia – specialiai ar atsitiktinai – šokių projektai į komisijos kėdes skirtingose televizijose pasodino lygiai prieš dvejus metus „nulaužto nago“ istorijoje susipykusias dainininkes. Televizijos žiūrovas, maigydamas savo televizijos pultelio mygtukus, galėjo matyti, ką apie kurios nors poros pasirodymą galvoja N. Zvonkė, o perjungęs kanalą – kokią nuomonę apie šokėjus susidarė Mia.

N.Zvonkė LNK eteryje buvo pakankamai kritiška, bet gerų balų šokėjų poroms negailėjo. O labiausiai, žiūrėdama į aistringai besisukančius ant parketo žinomus žmones, Natalija apgailestavo, kad ten – ne ji.

„Aš ten buvau prieš ketverius metus – taip norėčiau vėl!“, – prisipažino grupės „Yva“ lyderė.

Tuo tarpu kitoje televizijoje savo iškalba spindėjo Mia, kuri pirmiausia išdavė norėjusi pasidaryti tokią pačią šukuoseną, su kokia šokių aikštelėje pasirodė aktorė Ineta Stasiulytė.

„Aš pritariu visų nuomonei, bet dabar pasakysiu savo...“ – šypsodamasi šokėjus vertino dainininkė, be gailesčio kėlusi 10 balų lentelę konkurso dalyviams.

Kuri jų privertė ilgiau išlaikyti žiūrovus, neperjungus kanalo, paaiškės jau netrukus, kai bus nustatyti šio šeštadienio šokių projekto reitingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius