Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokių projekte vyrą pavadavusi ir iškritusi Erika Vitulskienė: „Merūną labiau išgąsdino ne mano pasitraukimas, o ašaros“

Antradienį į Lietuvą grįžtantis operos solistas Merūnas Vitulskis į šokių salę neskubės. Kadangi jį pavadavusi žmona Erika Vitulskienė sekmadienį žiūrovų ir komisijos sprendimu turėjo pasitraukti iš LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, Merūnui šokiai baigti. Bent jau kol kas.
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Tiesioginės transliacijos metu sužinojusi galutinį verdiktą E.Vitulskienė nesulaikė ašarų. Juk dar prieš šokį ji prašė žiūrovų palaikyti jos ir Andriaus Butkaus porą, nes Ispanijoje viešintis Merūnas labai nori šokti. O ir pati Erika neslepia savo aistros šokiams.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė

„Verkiau ir dėl to, kad Merūnas negrįš į projektą, ir dėl, kad man pačiai teko pasitraukti. Dabar šokiai televizijoje man jau baigti“, – nuo Žmonės.lt neslapukavo E.Vitulskienė.

Tačiau apie iškritimą sužinojęs Merūnas labiausiai nuliūdo ne dėl to, kad kitą sekmadienį nebegalės suktis ant parketo. „Pirmiausia jis sureagavo į mane. Mano ašaros jį išgąsdino. Žinoma, jam gaila, kad nedalyvaus, bet nieko dabar nepadarysi“, – sakė E.Vitulskienė ir patikino, kad šokių projekte kaip žiūrovė dar tikrai apsilankys.

O ar Merūnas turės šansą grįžti į „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ projektą, sužinosime po trijų savaičių, kuomet Žmonės.lt skaitytojai turės progą į projektą grąžinti dar vieną porą.

LNK nuotr./Merūnas laidoje Kviečiu aokti
LNK nuotr./Merūnas laidoje „Kviečiu šokti“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius