Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šokių revoliucijos“ nugalėtojai pristato naują šedevrą: kūrybiškai prisidėjo ir „The Roop“ choreografas

Nuo vaikystės šokių aikštelėje besisukantys Ieva Riepšaitė ir Justinas Mejeris, daugeliui žinomi Ustin ir Ievos dueto vardu, po karantininės pauzės pristato naują savo šedevrą.
Ustin&Ieva
Ustin&Ieva / Asmeninio albumo nuotr.

„Karantino laikotarpis mums, kaip ir visiems, buvo labai sunkus. Negalėjome susitikti, kurti, šokti, treniruotis. Tačiau šokio mums tikrai labai trūko. O mes juk esame įpratę dienų dienas leisti salėje, nuolat turėti kontaktą. O viskas ėmė staiga ir dingo...“ – rašo Ieva ir Justinas.

Na, bet per tą patį karantiną, laiką leisdami namie, jie išgirdę naują Justino Bieberio ir Arianos Grande dainą „Stuck with You“, kuri šokėjus sužavėjo nuo pat pirmųjų akordų.

„Lyriška, ritminga, emocionali. Būtent tai, kas mums abiems patinka! Ji šiek tiek net priminė dainą „Senorita“, kurią taip pat vos tik išgirdę kūrėme šokį. Taigi, kalbėdamiesi telefonu jau tarėmės, kad pagal šią dainą mes būtinai turime kažką sukurti“, – pranešime apie premjerą teigia šokėjų pora.

Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva
Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva

Anot jų, pirmoji repeticija buvusi keistoka. Atrodė, kad jiedu vienas kito nematę šimtą metų ir nebemoka šokti. „Tačiau labai greitai prisiminėme, kaip reikia judėti – juk tai mums įaugę į kraują, o jausmas buvo neapsakomai geras! Idėjos kilo viena po kitos. Taigi supratome, kad ši pertrauka mums tikrai išėjo į naudą – grįžome į šokių aikštelę pailsėję, kupini naujų minčių, tikslų“, – tikina šokėjai.

Prie naujojo šokio kūrybiškai prisidėjo choreografas Marijanas Staniulėnas. Kaip sako Justinas ir Ieva, darbas su juo visuomet būna produktyvus, o į šokį choreografas pažiūri ne tik kaip profesionalas iš sportinių šokių pusės, bet ir padeda sukurti naujų pakilimų, netradicinių vietų.

Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva
Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva

O pasirodžiusio naujojo šokio pagrindinė mintis – artumas. „Karantino laikotarpiu visi buvome atskirti vienas nuo kito, bet giliai širdyje mums visiems labai trūko bendravimo, kontakto bei artumo. Net pats dainos pavadinimas „Stuck with you“ reiškia „užstrigti kartu“. Dėl šios priežasties beveik viso šokio metu mes buvome kontakte ir visi judesiai buvo atliekami vienas nuo kito“, – paaiškina šokėjai.

Kaip rašo jie, šokis buvo sukurtas dar prieš mėnesį, tačiau laiko jį nufilmuoti vis nebūdavo, nes po karantino atsiradę labai daug darbų.

„Vieną vakarą, baigę darbus, visai netyčia susirašėme ir pajuokavome, kad gal šiandien nufilmuojame šokį. Taigi, viskas vyko labai greitai ir spontaniškai, apie 12 valandą nakties parašėme operatoriui iš „Dirtyhighstudio“ ir nusprendėme padaryti tai, ko ilgą laiką nepavyko.

Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva
Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva

Labai smagu, kad žmogus, kuris turėjo mus filmuoti sureagavo labai pozityviai, naktį atvažiavo su visa aparatūra ir su didele šypsena bei užsidegimu mus filmavo. Esame labai dėkingi, kad mus supa tiek daug gerų žmonių!

Šis šokis mums abiems yra labai artimas, nes kūrėme remdamiesi esama situacija, tai, ką abu išgyvenome ir ką jaučiame širdyje. Ir labai tikimės, kad mus pajus ir žmonės, kurie žiūrės šį šokį“, – lūkesčiais dalijasi Justinas ir Ieva.

Naująjį Justino ir Ievos šokį galite išvysti čia:

VIDEO: Ariana Grande & Justin Bieber - Stuck with U (Dance Cover) Ustin & Ieva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius