Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Soliaris: „Dabar laiko merginoms nėra, tik muzikai ir dar kartą muzikai“

Atlikėjas Soliaris tarsi tikras muzikos vulkanas nenustodamas vis kyla į viršų. Prieš keletą dienų pristatęs dainą kartu su One Element „Kilk į saulę“, šiandien pristato dar vieną dainą šį kartu su J Carlow „Sexy lady“.
Algimantas Minalga-Soliaris
Algimantas Minalga-Soliaris / Asmeninio albumo nuotr.

„Dabar mano kūnas prisipildęs muzikos, ir noriu, kad mano muzika užpildytų visų žmonių namus, sielas ir jausmus. Gal tai skamba itin drąsiai, bet aš to noriu“, – sakė Soliaris.

Šį kartą Soliaris pristato visai kitokia dainą, pirmiausiai ji anglų kalba, antra – ji apskritai klubinė, trečia – supras klausytojai. Daina įrašyta kartu su jaunu, bet energingu ir kūrybingu J Carlow muzikos prodiuseriu, kuris du metus iš eilės dalyvavo muzikiniame projekte „Chorų karai“ ir laimėjo, dirba su daugybe Lietuvos muzikos atlikėjų, bei svajoja apie savo kaip solisto muzikinę karjerą.

„Esu laimingas, kad šiandien pristatome dainą kartu su atlikėju Soliariu, nes man šis atlikėjas vienas profesionaliausių ir vienas stipriausių atlikėjų Lietuvoje. Aš Soliarį matau kaip RnB muzikos atlikėją, tokį kaip Chris Brown, Usher, todėl ši daina tokio skambesio, gal kiek kitokia, nei įprasta girdėti, ką dainuoja Soliaris, bet aš tikiu, kad ši daina gera ir ją įvertins klausytojai“, – sakė J Carlow.

Per tris metus senomis dainomis tokiomis kaip „Tėve, Tėve“, „Noriu žinoti“ ir kitomis džiuginęs savo klausytojus, šiandien Soliaris kaip išprotėjęs gerąja žodžio prasme pristato vieną po kito naują kūrinį.

„Šiandien mano mintyse, širdyje vien tik muzika, aš jos turiu tiek, kad galėčiau po naują dainą pristatinėti kas dieną. Pristačiau dainą su „One element“, šiandien – su J Carlow. O dar laukia tokie stiprūs kūriniai, kurie nustebins tikrai kiekvieną. Šiandien mano meilė – muzika ir ja noriu dalintis su klausytojais. Pažadu, kad jau labai greitai klausytojai išgirs dar ne vieną tikrą muzikinę bombą“, – žadėjo Soliaris.

Jūsų dėmesiui – naujausios Soliario dainos:

VIDEO: SOLIARIS ft. Carlow – SEXY LADY
VIDEO: Soliaris ft. One Element – Kilk į saulę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius