Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šorena, Toma Vaškevičiūtė ir kitos garsenybės neatsispyrė galingiems „Harley Davidson“ motociklams

Penktadienio rytą plieninių žirgų mylėtojai rinkosi į „Harley Davidson Demo Truck“ renginio atidarymą Vilniuje, kurio nepraleido ir motociklams neabejingi žinomi žmonės: aktorė Toma Vaškevičiūtė, dainininkė Šorena Džaniašvili, dainininkas Justinas Lapatinskas, Vilniaus mažojo teatro vadovė Greta Cholina, dainininkas Mantas Jankavičius, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, Giedrius Masalskis ir kiti.
Šorena Džaniašvili
Šorena Džaniašvili / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Renginio metu buvo galima pasigrožėti ir 23 naujais, 2014 metų „Harley Davidson“ modeliais: ne tik vyrai, bet ir dailiosios lyties atstovės neslėpė susižavėjimo naujutėlaičiais motociklais, todėl noriai pozavo fotografams.

Pasigrožėję naujausiais modeliais, dalyviai iškart juos ir išbandė: nuo  „Harley Davidson Lietuva“ atstovybės pajudėjo garsenybių, vairuojančių motociklus, kolona, papuošusi Vilniaus gatves ir patraukusi smalsuolių žvilgsnius.

Plieninių žirgų mylėtojų neišgąsdino net lietus: nors gamta dalyvių nelepino, jie vis tiek neatsispyrė pagundai sėsti prie galingų motociklų vairo, o merginos nepraleido progos pademonstruoti ir baikeriško stiliaus: odinių kelnių ir švarkelių, tamsintų akinių, masyvių metalinių aksesuarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius