-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje duris atvėrė naujas naktinis baras: vakarėlyje šėlo ir žinomi žmonės

Vilniuje duris atvėrė dar viena išskirtinė pasilinksminimo vieta, subūrusi žinomus šalies pramogų ir verslo atstovus – Vokiečių gatvėje triukšmingai atidarytas „Flamingo Lounge“ naktinis baras.
Orijus Gasanovas, Simona Bandita, Viktorija Siegel, Iglė Bernotaitytė, Naglis Bierancas
Orijus Gasanovas, Simona Bandita, Viktorija Siegel, Iglė Bernotaitytė, Naglis Bierancas / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Egzotiško interjero klube šventinį vakarą svečių buvo apstu. Čia apsilankė Kanuose gyvenanti socialinių tinklų žvaigždės Viktorija Siegel su vyru Danieliumi Bunkumi, Simona Lipnė su vyru Mindaugu, fotografas ir profesionalus šokėjas Naglis Bierancas, televizijos ir radijo laidų vedėjai Orijus Gasanovas ir Simona Bandita, „Mis Lietuva 2014“ karūnos laimėtoja Agnė Kavaliauskaitė su sužadėtiniu šokėju Tomu Legenzovu ir kiti.

Kviestinė publika vaišinosi ne tik išskirtiniais, „Flamingo Lounge“ barmenų paruoštais kokteiliais, bet ir gomurį glostančiais užkandžiais. Prie didžėjaus pulto vidurnaktį stojo puikiai visiems žinomi radijo ir televizijos laidų veidai – Simona Bandita ir Orijus Gasanovas. Mėgstantys kaljaną čia atras dar neragauto skonio dūmus, kuriuos palaimino Lietuvos kaljanų asociacija.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Gera žinia ta, kad nuo trečiadienio vakaro iki šeštadienio paryčių veiksiantis baras prisitaikys prie lankytojų poreikių ir siūlys dvigubą baro konceptą: nuo septintos valandos vakaro iki vidurnakčio čia skambės lounge stiliaus muzika, bus galima paskanauti „Sushi Sushi“ sušių, o laikrodžio rodyklei išmušus dvylika baras virs tikra šokių aikštele.

„Flamingo Lounge“ šokiams vadovaus klubo rezidentai, VIP patalpose gros didžėjus Kristijonas Pablo, tačiau vietos savininkai žada ir daug populiarių lietuviškų muzikos grupių pasirodymų. Vakarėlio atmosferą kurs ne tik madinga klubinė muzika, bet ir lazerių, dūmų ir šviesų žaismas.

Arno Strumilos / 15min nuotr./VIKTORIJA SIEGEL
Arno Strumilos / 15min nuotr./VIKTORIJA SIEGEL

Savaitgaliais šiame bare laukia ir daugiau staigmenų. Čia bus rengiami patys tikriausi vakarai gurmanams, todėl dabar turėtų suklusti austrių gerbėjai: profesionalūs austrių atidarinėjimo asai „Flamingo Lounge“ bare kiekvieną lankytoją pradžiugins šiomis išskirtinio skonio jūrų gėrybėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius