Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės bare šėlo pramogų pasaulio atstovai: tarp jų – Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai

Rudeniui atėjus daugelis vilniečių ir sostinės svečių iš saulėto pajūrio sugrįžta ten, kur mėgdavo linksmintis – į sostinės barą „Matérialiste“. Jame ką tik praūžė vakarėlis „Bad Boy“. Naująjį, ketvirtąjį sezoną klubas pasitiko su savo ištikimiausiais lankytojais, pamėgta muzika ir staigmenomis, rašoma pranešime spaudai.
Gediminas Žilinskas, Deimantė Kazėnaitė, Mantas Petruškevičius, Austėja Jablonskytė, Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai, Milita Daikerytė
Gediminas Žilinskas, Deimantė Kazėnaitė, Mantas Petruškevičius, Austėja Jablonskytė, Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai, Milita Daikerytė / Organizatorių nuotr.

Linksmybių klube nepraleido Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai, ledo ritulininkas Dainius Zubrus, butiko „Pudrinė" bendrasavininkės Andželika Kšanienė ir Neringa Čebatorienė, „Go Mantė" drabužių kūrėja Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė, vizažistė Milita Daikerytė, floristas Mantas Petruškevičius, stilistė Gabija Varnaitė, vizažistė Neringa Čukinienė, vizažistė Deimantė Kazėnaitė ir fotografas Gediminas Žilinskas ir t.t.

Vakarėlio svečiai ir akimirkos – galerijoje:

Tam, kad naujojo sezono atidarymo vakarėlis „Bad Boy“ būtų dar įdomesnis ir įsimintinesnis, buvo pasistengta kaip reikiant. Futuristinį dekorą sukūrė „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“, kurio talentas ir vėl privertė visus griebtis už telefonų ir įamžinti nuostabiai išpuoštą klubo eksterjerą ir erdves viduje.

Vakarui įpusėjus sausakimšame klube muzikinį pasirodymą surengė atlikėjas Justinas Jarutis kartu su dainininke Kaia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius