Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės baro atidaryme susikibo J.Jankevičius su M.Bertuliu: įvykį tiria policija

Rugsėjo pradžioje Vilniuje, Vienuolio gatvėje, „lounge“ tipo baro atidarymas neapsiėjo be incidentų – čia susimušė laidų vedėjas Justinas Jankevičius ir keliautojas, prodiuseris Mantas Bertulis. Kaip pranešama, konflikto metu nukentėjo ir M.Bertulio mylimoji, dėl to vyras kreipėsi į policiją, bus pradėtas tyrimas.
Mantas Bertulis, Justinas Jankevičius
Mantas Bertulis, Justinas Jankevičius / Juliaus Kalinsko ir Žygimanto Gedvilos nuotr.

Jau kuris laikas dėl laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ ir kitų praeityje neišspręstų ginčų tarp M.Bertulio ir J.Jankevičiaus tvyro įtampa.

Neseniai soc. tinkluose apie konflikto priešistorę prabilęs M.Bertulis rugsėjo 2-ąją sostinėje, Vienuolio g. 4, baro atidaryme, turėjo progą pirmą kartą pasimatyti su J.Jankevičiumi po daugelį nustebinusio įrašo.

Vis dėlto vyrų susitikimas nesibaigė taikiai – pirmieji apie tarp jų kilusį fizinį konfliktą pranešė portalas Delfi.

15min šaltinių duomenimis, įvykį stebėjo apie 10 žmonių, jis vyko jau po vidurnakčio. Taip pat, šaltinių duomenimis, pirmasis į atlapus esą kibo Justinas Jankevičius, kuris nueidamas nuo fotosienelės esą puolė smaugti M.Bertulį.

Vėliau vyrų konfliktas trumpam persikėlė iš baro, tačiau netrukus jie abu sugrįžo su trenksmu. Esą didžiule jėga įsibėgėjęs J.Jankevičius trenkėsi ne tik į M.Bertulį, bet kliudė ir jo mylimąją.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius

Anot 15min šaltinių, mergina nuo smūgio nuskrido pora metrų į šoną, trenkėsi į veidrodį, susimušė žandikaulį. Dėl sutrenkimo iš akies jai iškrito kontaktinis lęšis, o žandikaulį padėjo šaldyti apsaugos darbuotojas.

Įvykio vakarą nei policija, nei greitoji pagalba kviesta nebuvo, tačiau vėliau M.Bertulis kreipėsi į policiją dėl žalos atlyginimo. Faktą jis patvirtino pats su juo susisiekus 15min.

„Jeigu jis nebūtų kliudęs mano merginos, nebūčiau rašęs pareiškimo“, – sakė žinomas keliautojas.

Apie tai, kad tikslinamos įvykio aplinkybės, patvirtino ir Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja. Anot jos, planuojama įvykio dalyvių apklausa, yra tikimybė, kad bus pradėta administracinė teisena.

15min su J.Jankevičiumi antradienio rytą susisiekti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius