-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šou pasaulio atstovai pradėjo varžybas dėl gerbėjų balsų

Ne paslaptis, kad šou pasaulyje sėkmė priklauso nuo gerbėjų skaičiaus. Tuo netrukus įsitikins „Martini Racing“ komisijos nariai: Gintarė Gurevičiūtė, Jonas Gelžinis, Asta Valentaitė ir Rolandas Mackevičius. Įžymybių ketvertukas pradeda varžybas dėl VIP kelialapio į Monzą. Kuriam iš jų lemta įgyvendinti vieną didžiausių svajonių? Tai nuspręs tik garsenybių gerbėjai, kad tai padaryti būtų lengviau garsenybės pateikia savo argumentus, kodėl būtent jis ar ji turėtų keliauti į Monzą.
Rolandas Mackevičius, Gintarė Gurevičiūtė, Asta Valentaitė ir Jonas Gelžinis
Rolandas Mackevičius, Gintarė Gurevičiūtė, Asta Valentaitė ir Jonas Gelžinis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Ne paslaptis, kad ekstremalus sportas ir adrenalinas yra mano gyvenimo variklis, kaip beje ir kelionės. „Martini Racing“ žaidimo laimėjimas ir apsilankymas Monzoje vyksiančiose lenktynėse mano vasarą paverstų išties ispūdinga“, – paklausta, kodėl būtent ji turėtų laimėti VIP kelialapį, sako Gintarė Gurevičiūtė.

Lenktynininkas Jonas Gelžinis, geriau už kitus „Martini Racing“ komisijos narius žino ką reiškia greitis. Jis neslepia, kad kelionė į Monzą, kur nuolat vyksta pasaulinės lenktynės – vienas didžiausių jo tikslų. „Kiekviena kartą atsisėdęs už lenktyninio automobilio vairo, siekiu būti greičiausias ir kovoti dėl savo pergalės. Ne išimtis ir šis „Martini Racing“ konkursas, kuriame nugalės tik vienas. Kadangi didžiąją mano gyvenimo dalį užima automobiliai, manau, kad Monzoje jausčiausi geriausiai“, – sako J.Gelžinis.

Asta Valentaitė neslepia, kad būdama stiliaus ir mados žinove, puikiai supranta kur slypi sėkmės paslaptis. Ji tiki, kad varžydamasi su kitais komisijos nariais dėl kelialapio į Monzą turi didelius šansus nugalėti. „Aš turiu daug svajonių ir nebijau svajoti. Tikiu, kad tai, kas šiuo metu galbūt atrodo neįmanoma, po kurio laiko tampa realybe. Ir kai tu pažvelgi atgal, supranti, kad visa tai, ką tu padarei dėl savo svajonės buvo verta jos išsipildymo. Tikiu, kad taip gali nutikti ir „Martini Racing“ konkurse varžantis su kitais komisijos nariais“, – mintimis dalinasi A.Valentaitė.

Charizmatiškasis didžėjus Rolandas Mackevičius neabejoja, kad kelialapio į Monzą verčiausias yra būtent jis. „Į Monzą turi keliauti vyras, tas vyras, kuris paprastai neturi tokios galimybės. Ir tas vyras turi turėti galimybę papasakoti savo įspūdžius po kelionės per „Zip.fm“ tiesiogiai“, – paklaustas, kodėl į kelionę turėtų keliauti būtent jis, dėsto R.Mackevicius.

Kas iš komisijos narių keliaus į lenktynių sostinę Monzą priklauso tik nuo jūsų. Apsilankykite socialinio tinklapio „Facebook“ „Martini“ puslapyje ir palaikykite savo favoritą šalia jo nuotraukos paspaudę mygtuką „mėgti“ (angl. – like). Daugiausiai gerbėjų balsų surinkęs komisijos narys bus apdovanotas VIP kelialapiu į Monzą.

Drauge su nugalėtoju į lenktynių sostinę keliaus ir vienas iš „Martini Racing“ žaidimo dalyvių, kuriam atiteks ne tik kelionė, bet ir galimybė laimėti prabangųjį „Porsche 911“ automobilį. Tereikia apsilankyti „Martini“ puslapyje ir įveikti tris žaidimo etapus. Pirmajame turite pademonstruoti savo reakcijos įgūdžius ir kuo greičiau užvesti virtualų lenktyninį automobilį. Antras žingsnis – virtualiame vakarėlyje susidaužti taurėmis su svečiais. Ir paskutinis – svarbiausias žingsnis – kuo originaliau atsakyti į klausimą: „Kodėl būtent jūs verti laimėti „Porsche 911“ automobilį. Būkite atsakingi, nevairuokite išgėrę. Konkurso finišas – jau liepos 13 d. Skubėkite išpildyti savo svajonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius