-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šou „Už kiekvieną vaiką“ ves trumpam į televiziją grįžtanti Aurelija Razmarataitė

Jau šį penktadienį tiesioginiame TV3 eteryje vyksiančiame UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ diriguos buvusi televizijos žinių vedėja Aurelija Razmarataitė, specialiai šiam paramos renginiui grįžtanti iš motinystės atostogų. Jai kompaniją scenoje palaikys Mindaugas Stasiulis. Pirmą kartą kartu dirbsianti vedėjų pora neslepia, kad prieš renginį labai jaudinasi, bet žada atiduoti visas jėgas, kad nuotaikingų emocijų ir žvaigždžių muzikinių pasirodymų kupinas šou „suskambėtų“ darniai ir užgautų jautriausias žiūrovų stygas.
Aurelija Razmarataitė
Aurelija Razmarataitė / TV3 nuotr.

„Liko tiek mažai laiko, tikiuosi pavyks tinkamai pasiruošti, ketinu atidžiai peržiūrėti scenarijų. Be abejo, jaučiu įtampą, juk tiesioginiame eteryje nedirbau jau kurį laiką. Kita vertus, tikiu, jog ši veikla yra prasminga ir suteiks nemažai malonių jausmų tiek man, tiek ir šou žiūrovams“, – sakė A. Razmarataitė. 

Trumpam į televiziją grįžtanti žinoma moteris užsiminė, kad pasiilgo įvairesnės veiklos. „Šiuo metu intensyviai „dirbu“ dviejų vaikučių mama. Tai užima begalę laiko, atima daug jėgų, tačiau visgi, gavusi UNICEF pasiūlymą, sutikau nedvejodama. Įžvelgiu šioje veikloje prasmę, matau daug gėrio ir minties, tad džiaugiuosi, kad galėsiu prie viso to prisidėti“, – pasakojo A. Razmarataitė.

Jos teigimu, prieš renginį jai teks šiek tiek pertvarkyti savo šeimos kasdienį ritmą. „Norėdama deramai pasiruoši vedėjos amplua, turėsiu gerokai pasistengti. Gerai, kad egzistuoja vaikų popiečio miego valandos. Per jas ir mokysiuos scenarijų“, – šypsojosi buvusi TV3 televizijos žinių vedėja.

Tradiciškai UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovai, paaukodami skurdžiausių pasaulio šalių vaikams, gali gauti ne tik moralinį pasitenkinimą, bet ir materialų atlygį. Šį kartą vienas iš renginio, skirto Tanzanijos šeimoms, žiūrovų, paaukojusių bet kokią sumą, burtų būdu laimės kelionę į amžino pavasario šalimi vadinamą Ispanijos salą Tenerifę. 

„UNICEF iniciatyvoje dalyvaujame jau trečius metus iš eilės, ir mūsų entuziazmas tik didėja, kadangi matome realius, didelius ir svarbius darbus. Pastebime, kad lietuviai kasmet vis aiškiau suvokia, jog duoti lygiai taip pat malonu, kaip ir gauti. Tikime, kad kelionės laimėtojo širdį sušildys ne tik geras darbas – auka UNICEF, bet ir šilta Tenerifės saulė. O mūsų pareiga, pasitelkus dešimtmečio veiklos Lietuvoje patirtį, užtikrinti, kad atostogos būtų be rūpesčių“, – sakė prizą įsteigusio tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

Jungtinių Tautų duomenimis, Tanzanija yra viena paskutiniųjų pasaulyje pagal pajamas vienam gyventojui – čia žmogus priverstas išgyventi už mažiau nei 2 dolerius per dieną. Ypač nuo skurdo kenčia moterys ir vaikai, masiškai mirštantys nuo maliarijos, ŽIV ir kitų ligų. Tanzanijos kaimuose pagimdžiusios mamos yra tokios išsekusios, jog negali maitinti kūdikių, tad šie neretai neišgyvena nė mėnesio. 

Paaukoti Tanzanijos vaikams galima jau dabar. UNICEF primena, kad skambindami trumpuoju numeriu 1891 (5 litai), išgelbėsite vieno vaiko gyvybę, skambindami 1892 (10 litų) – dviejų vaikų gyvybes. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius